Επιστροφή στις προπονήσεις στον Εθνικό Αστέρα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στις προπονήσεις επέστρεψαν σήμερα Τετάρτη (18/5) οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού Αστέρα μετά το διήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Γιάννης Πετράκης.

Το κλίμα που επικρατεί στο «στρατόπεδο» της ομάδας της Καισαριανής είναι πολύ καλό αφού την τελευταία αγωνιστική επετεύχθη ο στόχος που δεν ήταν άλλος από την εξασφάλιση της παραμονής, χωρίς η ομάδα να εμπλακεί στις περιπέτειες των play out.

Για αυτό το λόγο άλλωστε πριν την έναρξη της προπόνησης, ο Γιάννης Πετράκης, μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για την προσπάθειά τους τις τελευταίες αγωνιστικές. Ο Έλληνας τεχνικός των «ερυθρολεύκων» ωστόσο, δεν θέλησε να τους αποδεσμεύσει από τώρα στέλνοντάς τους για διακοπές, αφού έκρινε πως το διάστημα αποχής από τις προπονήσεις, θα ήταν μεγάλο. Έτσι το πρόγραμμα των προπονήσεων θα συνεχιστεί για λίγες ακόμα ημέρες και θα περιλαμβάνει συντήρηση χωρίς να εκπονηθούν ιδιαίτερα οι ποδοσφαιριστές.

Όσον αφορά στα της επόμενης μέρας και του σχεδιασμού ενόψει της νέας σεζόν, τα πάντα παραμένουν αμφίβολα αφού όλα θα κριθούν από τις εξελίξεις στα διοικητικά, ενώ αυτές θα κρίνουν κατά μεγάλο ποσοστό και το μέλλον του Γιάννη Πετράκη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας που παραμένει αβέβαιο.