Παραιτήθηκαν από την διοίκηση του ΠΑΣ Καχριμάνης και Χήτος

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες ήταν κάθετα αντίθετοι με την παραμονή του Βαγγέλη Αγγελή στην ομάδα της Ηπείρου, με αποτέλεσμα να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους. Ωστόσο, στην επιστολή του ο Αλέξανδρος Καχριμάνης επικαλείται φόρτο εργασίας, ενώ ο Νίκος Χήτος υποστήριξε πως ο «κύκλος» του στην ομα΄δα έχει κλείσει.

Η επιστολή παραίτησης του Αλέξανδρου Καχριμάνη:

«Κύριε Πρόεδρε,
Δεχθείτε τα θερμά μου συγχαρητήρια για την επάνοδο της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΣ Γιάννινα στη Super League. Εύχομαι η συμμετοχή του στην μεγάλη επαγγελματική κατηγορία να είναι μακράς διάρκειας προς όφελος του αθλητισμού και της Ηπειρωτικής κοινωνίας γενικότερα. Γνωρίζω ότι αυτός είναι και ο δικός σας στόχος και είμαι βέβαιος ότι θα πράξετε το καλύτερο δυνατό για να τον διασφαλίσετε.

Στην πορεία των τελευταίων χρόνων συνέβαλαν ουσιαστικά όλα τα μέλη της Διοίκησης, οι χορηγοί, φορείς και προπάντων οι υγιείς φίλαθλοι που αποτελούν το στήριγμα της ομάδας.

Από την πλευρά μου γνωρίζετε ότι παρότι η συμμετοχή μου στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ήταν τιμητική, κατέβαλα – και όσο τα καθήκοντά μου επέτρεπαν- κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση προβλημάτων που προέκυπταν, με βασικότερο όλων την ανακατασκευή του Εθνικού Σταδίου «ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ», ώστε να αποτραπούν δυσάρεστες καταστάσεις, όπως συνέβη σε άλλες πόλεις-έδρες ομάδων της Super League.

Με την επάνοδο της ΠΑΕ στη Super League, όπως και προφορικά σας ενημέρωσα, ολοκληρώθηκε και η τιμητική παρουσία μου, ως Νομάρχη αρχικά, και ως Περιφερειάρχη τους τελευταίους μήνες, στο Διοικητικό Συμβούλιό της.

Έχοντας πλέον αυξημένες υποχρεώσεις, μου είναι αδύνατο να συμμετέχω ως μέλος στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο θα συνδράμω σε οτιδήποτε χρειαστεί τη βοήθειά μου.

Ευχαριστώ για τη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια και σας εύχομαι καλή επιτυχία στη Super League».

Η επιστολή παραίτησης του Νίκου Χήτου:

«Με την παρούσα σας υποβάλω την παραίτησή μου από τη θέση του Αντιπροέδρου του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966.

Η θρυλική μας ομάδα κατόρθωσε να επιστρέψει γρήγορα στη Super League εκεί δηλαδή που πρέπει να βρίσκεται μόνιμα και να πρωταγωνιστεί. Σ’ αυτή τη δύσκολη πορεία και μετά από έξι χρόνια ενεργής συμμετοχής, θεωρώ ότι ο κύκλος της δικής μου συνεισφοράς ολοκληρώθηκε.

Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου στο Δ.Σ. για την επιτυχημένη συνεργασία μας, να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο για την επίτευξη του στόχου της ανόδου, αλλά περισσότερο να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τον ανώνυμο κόσμο της ομάδας μας, όλους τους αγνούς φιλάθλους που χωρίς καμιά ιδιοτέλεια στέκονται πάντα στο πλευρό του ΠΑΣ και αποτελούν αστείρευτη δύναμή του».