Παραίτηση με αιχμές από Koλόκα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου σε θέματα Αθλητισμού, Παιδείας και Πολιτισμού, στην επιστολή του, έκανε λόγο για αυξημένες υποχρεώσεις αλλά και διαφορετική φιλοσοφία στην οργάνωση της ομάδας.

Αναλυτικά, η επιστολή παραίτησης του Παντελή Κολόκα προς τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιώργο Χρισοβασίλη

«Κύριε Πρόεδρε

Μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και την επιτυχημένη πορεία της ομάδας μας, που είχε ως αποτέλεσμα την επάνοδο του ΠΑΣ Γιάννινα στην Super League, παρακαλώ να δεχθείτε και δημόσια τα θερμά μου συγχαρητήρια, καθώς επίσης και τις ευχές μου για μια ανάλογη παρουσία, βάζοντας στόχους που θα πρέπει να πετύχουμε στη μεγάλη επαγγελματική κατηγορία.

Ως μέλος του Δ.Σ. γνωρίζετε τόσο εσείς, όσο και η πλειοψηφία των φιλάθλων, συμμετείχα, τόσο στις επιτυχίες, όσο και ιδίως στα δύσκολα της ομάδας μας με ανιδιοτέλεια και με την ίδια πάντοτε διάθεση για προσφορά όπως άλλωστε και όλα τα προηγούμενα χρόνια από όποιες θέσεις ευθύνης ανέλαβα.

Οι αυξημένες πλέον υποχρεώσεις μου ως Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού – Παιδείας και Πολιτισμού, αλλά και δεν σας κρύβω, η διαφορετική άποψη μου σε σημαντικά ζητήματα που αφορούν στην οργάνωση και λειτουργία της ομάδας μας για τη χρονιά που έρχεται, δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω έστω και συμβολικά να συμμετέχω στο Δ.Σ. της ΠΑΕ .

Είναι αυτονόητο ότι θα είμαι δίπλα στην ομάδα και εσάς προσωπικά από την τιμητική θέση του αγνού φιλάθλου θεωρώντας δεδομένη παράλληλα την όποια βοήθεια μπορώ να προσφέρω και μέσω της θεσμικής μου ιδιότητας.

Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία μας.
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΟΛΟΚΑΣ».