Βαζάκας: «Ποιες ομάδες πήραν την άδεια;»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Γιώργος Βαζάκας μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Ράδιο Πρωινός 105,3», ανέφερε χαρακτηριστικά πως «δεν θέλω να πω πράγματα που θα κάνουν κακό σε μένα και την ομάδα».

Τα πιο σημαντικά σημεία της συνέντευξης του Γιώργου Βαζάκα:

Για το πως δέχτηκε το ποδοσφαιρικό τμήμα την απόφαση: «Πραγματικά ήταν κάτι που δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε. Αν έφτασε στο σημείο η επιτροπή αυτή να μην δώσει το πράσινο φως στον ΑΟ Τρίκαλα, τότε ποιες ομάδες είναι αυτές που το πήραν;

Από εκεί και πέρα ήταν κάτι το οποίο στεναχώρησε και προβλημάτισε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα. Κάναμε μια τιτάνια προσπάθεια όλη την χρονιά και ξαφνικά μαθαίνουμε ότι δεν μπορούμε να είμαστε μέσα στα πλέι οφ«.

Αν κάποιοι φοβήθηκαν τον ΑΟΤ: «Γνωρίζεται ότι έχω δεθεί τόσο πολύ με την ομάδα αυτή και τον φοβερό κόσμο που έχει που δεν θέλω να πω πράγματα που θα κάνουν κακό σε μένα και την ομάδα. Αλλά δεν το κρύβω ότι μέσα στο μυαλό και τη σκέψη μου έχω πολλά. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα δεδομένο.

Όλοι, κατά γενική ομολογία, θεωρούσαν ότι ο ΑΟ Τρίκαλα είναι το πρώτο φαβορί αν ο ΟΦΗ δεν ξεπερνούσε τα προβλήματά του και ξαφνικά τον έβγαλαν από την μέση. Και βλέπουμε να λαμβάνουν μέρος στα πλέι οφ ομάδες που απέχουν λίγους βαθμούς από τα πλέι άουτ. Ο κόσμος έχει και νου και κρίση«.

Για το αίσθημα αδικίας: «Οι παίκτες μου είναι επαγγελματίες και ζουν από το ποδόσφαιρο. Εγώ είμαι κοντά τους και προσπαθώ να τους στηρίξω, αλλά τι να πεις στα παιδιά εκείνα που έκαναν όλη την χρονιά μια τιτάνια προσπάθεια, έφτασαν τόσο ψηλά και χωρίς κανέναν λόγο δεν μπορούν να ολοκληρώσουν το έργο τους; Μόνο με την αξία μας: Η φιλοσοφία του προέδρου, η δική μου αλλά και των φιλάθλων του ΑΟ Τρίκαλα είναι ότι δεν μπαίνουμε σε «παιχνίδια».

Αυτά που καταφέραμε τα καταφέραμε με την αξία μας και μόνο. Ο ΑΟΤ δεν ακούστηκε ούτε σε στημένα παιχνίδια ούτε σε τίποτα άλλο. Αν αυτό οδηγεί στην τιμωρία, τότε τι να πω, ας κρίνει ο φίλαθλος κόσμος. Εμείς σε συνεργασία με τον πρόεδρο θα συνεχίσουμε την δουλειά μας και μακάρι έστω και την ύστατη στιγμή να δικαιωθούμε«.