ΠΑΕ Ιωνικός: «Δεν είχαμε πλαστα εγγραφα»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Οι ιθύνοντες του Ιωνικού ισχυρίζονται πως τα έγγραφα που κατέθεσαν δεν ήταν πλαστά.

Με αφορμή όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας και για άλλες ομάδες της Footbal League τα έγραφα των οποίων έχουν παρατυπίες ο Ιωνικός εξέδωσε ανακοίνωση επισημαίνοντας πως τα δικά του έγγραφα δεν είναι πλαστά.

Αναλυτικά αναφέρεται: «Δυσφήμηση του πρωταθλήματος είναι μία ομάδα που αγωνίζεται επί τόσες εβδομάδες με μείον 24 παίκτες, ταλαιπωρώντας αυτούς και τις οικογένειες τους. Η ΕΠΟ μέσω του κ. Κουρίδη όφειλε να δημοσιεύσει τις ομάδες που είχανε παρατυπίες πριν το τέλος του πρωταθλήματος, όπως έκανε μέσα σε μία εβδομάδα με Εθνικό και Ιωνικό. Επί τόσες εβδομάδες όμως δεν βγήκε καμία άλλη απόφαση για άλλες ομάδες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Αν ο κ. Κουρίδης επιθυμεί ο κάθε πρόεδρος να γίνει καταδότης του άλλου να μας το πει! Ο κ. Πιλαβίος όσο κι αν προσπαθεί με τέτοιους συνεργάτες μόνο πίσω πηγαίνει.

Όλο αυτό τον καιρό η ΕΙΜ όφειλε να πει ποιές είναι οι άλλες ομάδες και όχι εμείς να κάνουμε τους ντέντεκτιβ και επειδή οι κατηγορίες είναι τέσσερις (αυτούς που είχαν τα απαραίτητα έγγραφα, αυτούς που τα πλαστογράφησαν, αυτοί που δεν είχαν καθόλου και αυτοί που τα πήγαν μεταγενέστερα από τις ημερομηνίες που όριζε ο Νόμος). Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ιωνικός δεν είχε «πλαστά» έγγραφα και αυτό θα αποδειχθεί! Οι «εξυγιαντές» του ποδοσφαίρου θα πρέπει να πάνε σπίτι τους».