Μάντζιος: «Κομβικό ματς με την Ξάνθη»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Έλληνας τεχνικός φιλοξενήθηκε στον «Sentra FM» και μίλησε για τους φετινούς στόχους της Κέρκυρας, για την έως τώρα πορεία της στο πρωτάθλημα, αλλά και για τον Πανιώνιο.

Διαβάστε όσα είπε ο Άκης Μάντζιος:

Για την Κέρκυρα: «Πέρυσι σωθήκαμε τις τελευταίες αγωνιστικές και φέτος πάμε σε αντίθετο προγραμματισμό. Νέα παιδιά και χαμηλό μπάτζετ. Στόχος είναι να σωθούμε».

Για την επίθεση: «Μας προβληματίζει που δεν έχουμε σκοράρει ακόμα. Ο Αγρίτης και ο Μπάρκογλου άργησαν να μπουν στην προετοιμασία, ωστόσο περιμένω να βοηθήσουν πολύ».

Για τον στόχο της Κέρκυρας: «Θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να παλεύουμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Αυτά όλα, θα τα καταφέρουμε μόλις αποκτήσουμε ομοιογένεια».

Για το παιχνίδι με την Ξάνθη: «Κομβικό παιχνίδι με την Ξάνθη, είναι για το θέμα της ψυχολογίας. Όσον αφορά στη βαθμολογία είναι νωρίς ακόμα».

Για το σχόλιο του Μώραλη: «Δεν ακούγεται καλά, όταν λέει να ξεκινήσουν 16 ομάδες και να τελειώσουμε 16, όμως μιλάει τη γλώσσα της αλήθειας. Είναι η κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Για την ποιότητα του πρωταθλήματος: «Θα δημιουργηθούν πολλά γκρουπ ομάδων. Δεν θα είναι μόνο δύο… ταχυτήτων. Θα υπάρχουν πολλές διαφορές στις ομάδες. Ίσως η ποιότητα του φετινού πρωταθλήματος να είναι η χειρότερη των τελευταίων ετών».

Για τον Πανιώνιο: «Χαίρομαι ειλικρινά και για την ομάδα και για τον Ελευθερόπουλο. Δόξα τω θεό μπορεί να βοηθήσει και του εύχομαι τα καλύτερα. Δε μου κάνει εντύπωση η εικόνα της ομάδας. Είχε τις βάσεις, έχει τον ίδιο κορμό με πέρυσι και αν δεν έχει προβλήματα και ίσως να είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος».