«Πρόβαρε» 11αδα ο Βλάχος εν όψει του αγώνα με τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με τον Χρήστο Αρκούδα να παίζει στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Νίκο Κουρέλλα να παίζει στο αριστερό άκρο της επίθεσης και τον Χρήστο Παπαδημητρίου να παίζει ως αριστερό μπακ. Αυτές ήταν οι τρεις επιλογές του Βαγγέλη Βλάχου στο σημερινό δίτερμα στα Σπάτα, για τις απουσίες που καλείται να αντιμετωπίσει.

Ο Βλάχος έκανε δίτερμα ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ στην Κρήτη και έδειξε και τα πλάνα του για το ματς της Κυριακής. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Κωνσταντόπουλος, δεξί μπακ ο Αρκούδας, αριστερό μπακ ο Παπαδημητρίου, στο κέντρο της άμυνας οι Γιάγκο – Κουτρουμπής, αμυντικά χαφ ο Ρίκκα με τον Κορδέρο, επιτελικός μέσος ο Γκερέιρο, δεξί εξτρέμ ο Φούντας, αριστερό ο Κουρέλλας και σέντερ φορ ο Κατσικοκέρης.

Η μόνη αλλαγή ήταν προς το τέλος του διτέρματος, ο Φουρτάδο στην θέση του Κατσικοκέρη. Πάντως, το μόνο ερωτηματικό της 11άδας δείχνει να είναι το αριστερό άκρο της άμυνας. Αν ο Κοντοές είναι διαθέσιμος για το ματς, τότε θα παίξει. Αν δεν τα καταφέρει οι δύο επιλογές είναι οι Νικολόπουλος και Παπαδημητρίου.

πηγή: aek365