Με Κοντοέ στην Κρήτη η ΑΕΚ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με χαμόγελα από τον Βαγγέλη Βλάχο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Ο τεχνικός της Ένωσης είδε σήμερα τον Κοντοέ να γυμνάζεται κανονικά και έτσι τον συμπεριέλαβε στην αποστολή που θα «πετάξει» για την Κρήτη.

Ο αμυντικός της Ένωσης δεν είχε γυμναστεί κανονικά τις τελευταίες τρεις ημέρες και είχε προβληματίσει αρκετά τους υπεύθυνους της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός παρά τις χαμένες ώρες προπονήσεων των τελευταίων ημερών. Ωστόσο ο Βλάχος θα αποφασίσει αύριο για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι.

Από την αποστολή απουσιάζουν τα ονόματα των Λαγού και Βαλεντίνου Βλάχου, οι οποίοι είναι τραυματίες και σήμερα έκαναν ατομικό πρόγραμμα αλλά και εκείνα των Σταματή, Κοτσαρίδη, Τσίτα.

Οι 20 παίκτες που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή είναι οι: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Κοντοές, Γιάγκο, Κορδέρο, Κατσικοκέρης, Κατίδης, Γκερέιρο, Παυλής, Ρίκκα, Φουρτάδο, Φούντας, Φέτσης, Μπουγαΐδης, Παπαδημητρίου, Νικολιάς, Αρκούδας, Γροντής, Κουρέλλας, Κουτρουμπής.