Κουρρέλας:»Θα παίξουμε σε μια «σκληρή» έδρα, αλλά είμαστε 110% έτοιμοι»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την πεποίθηση ότι η ΑΕΚ θα πάρει το «τρίποντο» κόντρα στον ΟΦΗ στην Κρήτη εξέφρασε ο Νίκος Κουρέλλας.

Ο νεαρός μέσος της Ενωσης μίλησε στην «Nova» για το ματς με τους Κρητικούς, αλλά και για την εμπειρία που ζει στους «κιτρινόμαυρους» χαρακτηρίζοντάς την «όνειρο ζωής»!

Αναλυτικά μίλησε:

Για το γεγονός ότι η ομάδα δεν έχει ακόμα νίκη: «Για όλες τις ομάδες είναι σημαντικό να παίρνουν πολλούς βαθμούς στην αρχή της σεζόν. Εμείς δεν τα καταφέραμε, αλλά τα περισσότερα αποτελέσματα ήταν άτυχα. Δικαιούμασταν περισσότερους βαθμούς. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο. Ίσως φταίει η ατυχία, αλλά δε θέλω να σταθώ σ’ αυτό. Έχουμε και έλλειψη συγκέντρωσης στην τελική φάση. Γι’ αυτό δουλεύουμε όλο και περισσότερο στην προπόνηση».

Για την παρουσία του στο ρόστερ και την ενδεκάδα της ΑΕΚ: «Είναι ένα όνειρο ζωής αυτό που μου συμβαίνει. Για κάθε 19χρονο θα ήταν το ίδιο. Ευχαριστώ τον προπονητή και όσους μου έδωσαν την ευκαιρία να βρίσκομαι εδώ. Δίνω το 110% του εαυτού μου για να βελτιώνονομαι συνεχώς και έχω να μάθω πολλά ακόμα απ’ τους ανθρώπους που βρίσκονται στην ομάδα».

Για τον αγώνα με τον ΟΦΗ: «Όλα τα ματς είναι δύσκολα. Ο ΟΦΗ θέλει τη νίκη, αλλά τη θέλουμε κι εμείς. Πιστεύω ότι αυτή η αγωνιστική είναι που θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Θα παίξουμε σε μια «σκληρή» έδρα, αλλά είμαστε 110% έτοιμοι. Όλες οι έδρες άλλωστε είναι δύσκολες, αλλά εμείς παλεύουμε και οι 3 βαθμοί θα είναι δικοί μας».