Πρόβλημα με Στρατηλάτη στην τελευταία προπόνηση

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ξαφνικό πρόβλημα με τον Κυριάκο Στρατηλάτη προέκυψε στην τελευταία προπόνηση της Κέρκυρας εν όψει του αγώνα με τον ΟΦΗ.

Σε μια προσπάθειά του, φάνηκε να «γυρίζει» το χέρι του και αμέσως εστάλη για τις σχετικές εξετάσεις, προκειμένου να διασαφηνιστεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.

Λόγω του προχωρημένου της ώρας (κι επειδή η αποστολή έπρεπε να γνωστοποιηθεί), ο Άκης Μάντζιος άφησε το όνομά του στην 20άδα των «εκλεκτών» του. Με την ΠΑΕ, ωστόσο, να γνωστοποιεί ότι ο Έλληνας τεχνικός ειδοποίησε τον Γιάννη Ριγανά να βρίσκεται stand by, για την περίπτωση που ο Στρατηλάτης δεν καταφέρει να δώσει το «παρών».

Ένας Ριγανάς, ο οποίος, νωρίτερα, είχε ανακοινωθεί ότι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των Νέων, για τον δικό τους, αυριανό αγώνα με τους Κρητικούς, στο γήπεδο της ΕΠΣΚ (12.00)! Μετά, ωστόσο, τα νέα δεδομένα, τη θέση του στους «μικρούς» πήρε ο (επίσης επαγγελματίας) Βασίλης Χρόνης. Εκτάκτως, πλην αναγκαστικά…

Off οι Νάστος, Διαμανόπουλος!

Κατά τα άλλα, από την αποστολή, που ανακοίνωσαν οι Φαίακες, προκύπτουν κάποιες ειδήσεις. Πρώτη, το «κόψιμο» του Δημήτρη Διαμαντόπουλου και το, στη θέση του, έμπα, για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν του Γιάννη Σίμωση!

Δεύτερον, η απουσία απ’ τη… λίστα (και) του Ανέστη Νάστου (επιστροφή Σταμογιάννου), ο οποίος επίσης ήταν «μέσα» στον αγώνα με τον Άρη και μάλιστα (όπως και ο Διαμαντόπουλος) χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή. Δεδομένου ότι ουδείς εκ των δύο αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, προκύπτει ότι μάλλον ο Μάντζιος έκρινε ότι το… τεστ του «Κλ. Βικελίδης» δεν έπεισε πως βρίσκονται ακόμη στο επιθυμητό σημείο. Όπως και ο Τάσος Τσοκάνης, ο οποίος (αν και αγωνίστηκε με Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης) έμεινε εκτός αποστολής για τρίτο σερί ματς.

Πάμε για… τρεις Κερκυραίους!

Έξω έμειναν και οι Πετρούσης, Καραπέτσας, οι οποίοι προέρχονται από τραυματισμό, ενώ, αντίθετα, επιστρέφει ο Χρήστος Αρμένης (δεδομένης και της εκ προοιμίου γνωστής απουσίας του τραυματία Μπουκουβάλα). Όπερ σημαίνει ότι, για δεύτερη φορά τη φετινή περίοδο, μετά τον αγώνα με τη Skoda Ξάνθη, στην αποστολή του ΑΟΚ θα υπάρχουν δύο Κερκυραίοι! Και αν «κάτσει» και η περίπτωση του Ριγανά, τρεις! Ας αξιολογηθεί, όπως του πρέπει.

πήγη: corfusports.gr