Μάντζιος: «Σπάσαμε το ρόδι»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Συγκρατημένος παρουσιάστηκε μέα από δηλώσεις του ο Άκης Μάντζιος, μετά την πρώτη νίκη της Κέρκυρας στο πρωτάθλημα κόντρα στον ΟΦΗ.

Ο τεχνικός των Φαιάκων, μίλησε στον Sentra 103.3, επισημαίνοντας πως η νίκη δεν είχε έρθει μέχρι τώρα επειδή η Κέρκυρα δεν έπαιζε καλά, ενώ τόνισε πως η ομάδα θέλει ακόμα πολύ δουλειά, μέχρι να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

«Εγώ δεν θα έλεγα ότι δώσαμε απάντηση, στα δύο πρώτα ματς δεν ήμασταν έτοιμοι για αυτό δεν ήμασταν καλοί, το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και δεν μπορούν να γίνουν προβλέψεις για το ποιος θα πέσει», ανάφερε αρχικά και συνέχισε:

«Τα κάναμε όλα, κάναμε σεφτέ, σπάσαμε ρόδι, πετύχαμε πρώτη μας νίκη, ήταν σημαντικά τα πάντα από πολλές πλευρές».

Για τις πολλές αλλαγές στον ΑΟΚ και στο κατά πόσο επηρέασαν αυτές την ομάδα του, ο Μάντζιος τόνισε: «Σίγουρα βασικοί παίκτες αποχώρησαν, υπάρχουν, πλέον, πολλά νέα παιδιά, έμειναν οκτώ και η ομάδα φτιάχνεται ουσιαστικά από το μηδέν, Έτσι δεν μπορεί αυτή η ομάδα να φέρει άμεσα αποτελέσματα».

Στη συνέχεια, υπογράμμισε την ανάγκη σκληρής δουλειάς:
«Εμείς πρέπει να είμαστε 8-9 ώρες την ημέρα στο γήπεδο έχουμε πολλά να δουλέψουμε, χρειάζεται υπομονή, δουλειά και χρόνος».
Για τα οικονομικά της ομάδας του: «Σίγουρα έχουμε και εμείς τα προβλήματα μας, μειώσαμε το ρόστερ και το μπάτζετ, πέρσι είχαμε ξεφύγει πολύ. Ο πρόεδρος είναι δίπλα στην ομάδα και προσπαθεί να μην υπάρχουν προβλήματα τέτοιας φύσεως».

Τέλος, για το ντέρμπι με την ΑΕΚ σημείωσε: «Κοιτάξτε το θέμα της ΑΕΚ είναι θέμα όσων ασχολούνται με την ομάδα. Η ΑΕΚ είναι ΑΕΚ σίγουρα θα βρει το δρόμο της, είναι αν μη τι άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι για την Κέρκυρα».