«Φοβάται» ο Βιβιάν σκέψεις για Ιντζίδη στον ΠΑΟΚ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Βιβιάν δεν πατάει ακόμη γερά και στον ΠΑΟΚ κάνουν σκέψεις για την χρησιμοποίηση του Ιντζίδη στο ματς με τον ΟΦΗ

Φυσιολογικά ο Ματέους Βιβιάν θα έμπαινε αυτή την εβδομάδα σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων, ωστόσο ο ίδιος φαίνεται να είναι αρκετά επιφυλακτικός για την κατάστασή του.

Ο ίδιος είχε πάθει θλάση στην γάμπα και επειδή είναι η πρώτη στην καριέρα του είναι «μαζεμένος», λέει στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ πως είναι πιασμένος, ψυχολογικά δεν είναι έτοιμος και φαίνεται να φοβάται να ανεβάσει αρκετά ρυθμούς.

Ο Γιώργος Δώνης δεν τον πιέζει και τον περιμένει, με τον Βραζιλιάνο πάντως ακόμη κι αν προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς τις επόμενες μέρες να μην είναι βέβαιο πως θα είναι απόλυτα έτοιμος για την ενδεκάδα στο ματς με την Ξάνθη.

Γι’ αυτόν τον λόγο είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί ως παρτενέρ του Μπονγκανί Κουμάλο ο Χρήστος Ιντζίδης καθώς είναι τιμωρημένος ο Γιώργος Κατσικάς.

Ο νεαρός όσες φορές έχει αγωνιστεί (στα φιλικά) έχει πάει καλά, γι’ αυτόν θα είναι μια ευκαιρία να δείξει τι αξίζει ενώ αντίπαλος του λογικά θα είναι ο Θανάσης Παπάζογλου τον οποίο έχει αντιμετωπίσει αρκετές φορές στα οικογενειακά διπλά του «Δικεφάλου» και συνεπώς ξέρει το παιχνίδι του.