Δώνης: «Οργανωμένη ομάδα ο ΟΦΗ με καταπληκτική άμυνα»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Γιώργος Δώνης εξέφρασε τα παράπονα του για την διαιτησία του Δημητρόπουλου ενώ τόνισε ότι δεν έμεινε ευχαριστημένος από το τελικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ

«Παρότι ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει αρκετές δυσκολίες, πρόκειται για μια πολύ οργανωμένη ομάδα και ειδικά στην άμυνα κάνει καταπληκτική δουλειά.

«Ξεκίνησε αρκετά περίεργα για εμάς, δεχτήκαμε ένα γκολ πολύ νωρίς. Θα έλεγα ότι αντιδράσαμε αρκετά γρήγορα. Είχαμε την κατοχή της μπάλας χωρίς να δημιουργούμε μεγάλες φάσεις. Κατά την άποψη μου, υπάρχουν δύο κρίσιμες φάσεις. Τόσο για το γκολ που ακυρώθηκε, όσο και για την φάση του πέναλτι.

Από εκεί και πέρα, οι παίκτες μου έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Παρά το ότι παίζαμε με παίκτη λιγότερο, δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το τελικό αποτέλεσμα αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Στο πρώτο γκολ δεν υπάρχει κανένα φάουλ, πιο πολύ είναι ανακάλυψη παρά φάουλ.»Επειδή έχω παίξει ποδόσφαιρο, ξέρω πότε ένας παίκτης βουτάει και πότε ανατρέπετα».

«Το έχω ξαναζήσει αυτό το συναίσθημα, το να βρίσκομαι στην εξέδρα. Εγώ γενικώς, πρέπει να είμαι πιο ήρεμος και όταν ακόμα και όταν έχω δίκιο, το χάνω».