«Σφίγγα» ο Χατζηνικολάου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο προπονητής του Πλατανιά μίλησε για την εξαιρετική πορεία της ομάδας του αλλά κράτησε «κλειστά» τα χαρτιά του ενόψει ΟΦΗ.

  • Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Χατζηνικολάου στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sport-Fm»της Αθήνας:

Για το χθεσινό ματς κόντρα στον Άρη και για τους στόχους του Πλατανιά:

«Πήγαμε αρκετά καλά. Σαν συνέχεια του ματς με την Ξάνθη, για δεύτερη Κυριακή είχαμε μια πάρα πολύ καλή παρουσία. Μας βγήκαν κάποια πράγματα που είχαμε σχεδιάσει και όταν βάζεις γκολ εκτός έδρας στο «Κλ. Βικελίδης» αποκτάς και ένα ψυχολογικό πλεονέκτημα.

Ο στόχος για τον Πλατανιά ήταν και παραμένει ο ίδιος. Να σωθούμε όσο το δυνατόν συντομότερα. Ούτε έχουμε κάτι το ξεχωριστό, ούτε γίναμε σούπερ ομάδα, ούτε είμαστε αλαζόνες. Ξέρω πως η ομάδα θα φτάσει στο σημείο που θα πρέπει να διαχειριστεί κάποιες καταστάσεις που μπορεί να έρθουν στο μέλλον για αυτό πρέπει να είμαστε συγκρατημένοι».

Για το κλίμα που υπάρχει στον Πλατανιά:

«Από πλευράς περιβάλλοντος νομίζω πως αξίζει να ασχολείται κάποιος με τον Πλατανιά. Τα παιδιά που υποστηρίζουν την ομάδα είναι μια παρέα αλλά η ομάδα έχει αγκαλιαστεί από όλο τον νομό Χανίων. Το γήπεδο είναι γεμάτο, τα εισιτήρια είναι προπωλημένα. Αυτά ανήκουν σε άλλη εποχή. Έτσι όπως είναι τα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο οι συνθήκες στον Πλατανιά είναι ιδανικές. Όχι ότι δεν υπάρχουν ατέλειες αλλά προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε όσο περισσότερο μπορούμε. Στον Πλατανιά όλα έχουν γίνει πολύ γρήγορα και πολλές φορές δεν προλαβαίνεις τις καταστάσεις».

Για το ματς της επόμενης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ:

«Δεν έχω να πω κάτι για το ματς με τον ΟΦΗ. Με ξέρουν πολύ καλά».