Μούτας: «Ο ΟΦΗ είναι η μεγάλη μου αγάπη αλλά…»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα των φιλάθλων του ΟΦΗ, ο Δημήτρης Μούτας, βρίσκεται πλέον στον πάγκο του Πλατανιά (ως συνεργάτης του Χατζηνικολάου) και μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 εξέφρασε τα συναισθήματα του.

«Ο ΟΦΗ τραβάει το δικό του μαρτύριο από όταν πέθανε ο Θόδωρας…»

Ο ίδιος φόρεσε την φανέλα του ΟΦΗ στα μέσα της δεκαετίας του ’90 και όπως είναι φυσιολογικό δεν θέλησε να συγκρίνει το τότε με το τώρα λέγοντας ότι: «Δεν το κρύβω και δεν το έχω κρύψει ποτέ ότι η μεγάλη μου αγάπη είναι ο ΟΦΗ. Δεν μπορώ να συγκρίνω τον δικό μου ΟΦΗ με τον τωρινό. Η ομάδα τραβάει το δικό της μαρτύριο από την ημέρα που πέθανε ο αείμνηστος Θόδωρος Βαρδινογιάννης. Πιστεύω ότι ο ΟΦΗ πήρε την κάτω βόλτα όταν έδιωξε τον ευεργέτη του».

Όσον αφορά το παιχνίδι των δύο ομάδων υπογράμμισε ότι «θα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Παίζει μια ομάδα των Χανίων με έναν σύλλογο που για πολλά χρόνια είναι το καμάρι της Κρήτης. Εύχομαι να πάνε όλα καλά, όσον αφορά το εξωαγωνιστικό κομμάτι».

Aναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Μούτας στον Athletic Radio 104,2

Για τον φετινό ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ θα έχει ικανοποιητική πορεία και είμαι σίγουρος. Με το ρόστερ και τους παίκτες που διαθέτει θα πάει μια χαρά. Έτσι, όπως είναι δομημένη η ΠΑΕ ΟΦΗ θα είναι μεγάλη επιτυχία η παραμονή και με βάση τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει».

«Σίσιτς, Παπάζογλου μπορούν να κάνουν την διαφορά»

Για το τι γνωρίζουν για τον ΟΦΗ:  «Έχουμε διαβάσει τον ΟΦΗ, ο ΟΦΗ θα διαβάσει και εμάς. Πιστεύω ότι η έκβαση του αγώνα θα εξαρτηθεί από την μέρα που θα βρεθούν οι ομάδες. Δεν μπορώ να πω ότι μας κάνει κακό η διακοπή. Ο ΟΦΗ δεν είναι η ομάδα που μπορεί να κάνει το μεγάλο μπαμ αλλά διαθέτει μονάδες που μπορούν να κάνουν την διαφορά όπως ο Σίσιτς και ο Παπάζογλου. Μπορεί να κάνει ζημιά στον οποιοδήποτε».

Για το πώς αισθάνεται ο ίδιος: «Όταν παίζω πάντα απέναντι στον ΟΦΗ, τα συναισθήματα μου είναι ανάμεικτα. Αλλά τώρα βρίσκομαι στον Πλατανιά».

«Δεν φοβάμαι τους φιλάθλους του ΟΦΗ αλλά τρίτους που θέλουν να κάνουν ζημιά στον Πλατανιά!»

Για την παρουσία φιλάθλων του ΟΦΗ στα Χανιά: «Τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Αγαπάω τον ΟΦΗ αλλά τώρα εργάζομαι στον Πλατανιά. Εύχομαι να έρθουν στα Χανιά όσο πιο πολλοί φίλαθλοι του ΟΦΗ και να απολαύσουν το παιχνίδι. Εγώ δεν φοβάμαι τους φιλάθλους του Πλατανιά αλλά κάποιους λίγους που θα προσπαθήσουν να κάνουν κακό στην ομάδα. Ο Πλατανιάς με τον ΟΦΗ έχουν καλές σχέσεις και αυτό αποδεικνύεται συνεχώς».

Διαβάστε περισσότερα στο athleticradio.gr!