Δέντσας: «Ξεχωρίζουν Σίσιτς και Παπάζογλου»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τους Μίρνες Σίσιτς και Θανάση Παπάζογλου ξεχωρίζει ο Τάσος Δέντσας από τον φετινό ΟΦΗ και μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 σχολίασε το παιχνίδι που έρχεται.

Ο μέσος του Πλατανιά τόνισε αναφερόμενος στον ΟΦΗ ότι «ένα παιχνίδι με τον ΟΦΗ είναι διαφορετικό σε σχέση με τα υπόλοιπα. Ο ΟΦΗ είναι καλή και έμπειρη ομάδα και χρειάζεται προσοχή. Νομίζω ότι το δυνατό σημείο του ΟΦΗ είναι η επίθεση του με τους Σίσιτς, Παπάζογλου που διαθέτουν μεγάλη ποιότητα και μπορούν να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα. Σχετικά έχει πάει καλά και πιστεύω ότι στην συνέχεια του πρωταθλήματος θα είναι ακόμα καλύτερος».

Αναλυτικά όσα είπε ο Τάσος Δέντσας στον Athletic Radio 104,2

Για το ξεκίνημα του Πλατανιά: «Τα πάμε πολύ καλά μέχρι τώρα, όμως δεν λέμε μεγάλα λόγια και κοιτάζουμε μπροστά καθώς ακολουθεί ένας μεγάλος δρόμος. Στις πρώτες αγωνιστικές δείξαμε ότι είμαστε ανταγωνιστικοί και ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε πολλά πράγματα. Σίγουρα, δεν φανταζόμασταν αυτό το ξεκίνημα όμως μέσα στο γήπεδο φαίνεται το αποτέλεσμα της δουλειάς που κάνουμε μέσα στις προπονήσεις».

Για την Σούπερ Λιγκ: «Στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι δυσεύρετο το στοιχείο της οργάνωσης και της έλλειψης προβλημάτων. Σίγουρα είναι σημαντικό το γεγονός ότι ο κόσμος μας έχει αγκαλιάσει και στέκεται στο πλευρό μας».

Για τις ομάδες που έχει ξεχωρίσει: «Αν εξαιρέσουμε μια με δύο ομάδες, όλες οι υπόλοιπες βρίσκονται πάνω – κάτω στα ίδια επίπεδα. Και ο Πανιώνιος αποτελεί έκπληξη για εμένα ενώ καλή ομάδα έχει δείξει ότι διαθέτει ο Αστέρας Τρίπολης. Δυσάρεστη έκπληξη αποτελεί η παρουσία της ΑΕΚ όμως αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και σίγουρα υπάρχει δυσκολία για να τα αντιμετωπίσει».

Για τον Γιάννη Χατζηνικολάου:  «Με τον κύριο Χατζηνικολάου είχα συνεργαστεί και στον ΟΦΗ. Προσπαθεί να μας βοηθήσει όσο περισσότερο μπορεί και εμείς το ίδιο από την πλευρά μας ώστε να έχει κέρδη η ομάδα και ο Πλατανιάς».

Για το γεγονός ότι τίθεται αντίπαλος του ΟΦΗ: «Στον ΟΦΗ έχω ζήσει πολύ καλές στιγμές για 5 χρόνια, βέβαια έχω βρεθεί ξανά αντίπαλος του με τον Παναιτωλικό οπότε την έχω πάρει την «κρυάδα». Σίγουρα, είναι διαφορετικά τα πράγματα όταν αγωνίζεσαι στο «Γεντί Κουλέ».