Με «συνταγή» Θεσσαλονίκης κόντρα στον ΟΦΗ ο Πλατανιάς

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Την ίδια ενδεκάδα που χρησιμοποίησε στο παιχνίδι με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη -πλην του Ντόε- προτίθεται να ξεκινήσει στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ ο Γιάννης Χατζηνικολάου.

Ο τεχνικός του Πλατανιά έχει δείξει να εμπιστεύεται για την αναμέτρηση με τους “ασπρόμαυρους” τους παίκτες που χρησιμοποίησε και στο παιχνίδι με τον Άρη. Έτσι και στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ προτίθεται να ξεκινήσει τους 10 από τους 11 που είχε στο παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς. Εκτός θα μείνει ο Ντόε, ο οποίος συνεχίζει να αντιμετωπίζει πρόβλημα με την ληγμένη βίζα του και παραμένει στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Έτσι με τα όσα έχει δείξει μέχρι στιγμής ο Χατζηνικολάου αναμένεται να δούμε ένα σχήμα με τον Κηπουρό κάτω από τα δοκάρια, στο δεξί άκρο της άμυνας τον Αργυρόπουλο, αριστερό τον  Κανακούδη και το αμυντικό δίδυμο να αποτελείται από τους Ποτουρίδη καιΤζανή. Αμυντικά χαφ θα είναι οι Κάλαϊτζιτς και Νούνιες, μπροστά τους σε πιο ελεύθερο ρόλο ο Ουκάρ, και στην τριπλέτα της επίθεσης δεξιά θα βρίσκεται ο Ουντότζι, αριστερά οΜαρτσάκης και κορυφή επίθεσης ο Αναστασάκος.