Πάντελιτς: «Ο ΟΦΗ είναι μία δύσκολη ομάδα που είναι δύσκολο να την κερδίσεις»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σε συνέντευξη του στη NOVA o Μάρκο Πάντελιτς μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΟΦΗ όπου και τόνισε πως ο ΟΦΗ είναι μία δύσκολη ομάδα ενώ δεν ξέχασε και την περσινή αναμέτρηση.

Αναλυτικά όσα είπε αναφερόμενος στο παιχνίδι του Σαββάτου

Πέρυσι, είχατε φέρει ισοπαλία με τον ΟΦΗ στο «Γ. Καραϊσκάκης», σ’ ένα ματς που είχε διεξαχθεί και τότε πριν απ’ την 4η αγωνιστική του Champions League. Η άποψή σου για τον επόμενο αντίπαλό σας;

«Ο ΟΦΗ είναι μία δύσκολη ομάδα. Παίζει καλή μπάλα και είναι δύσκολο να την κερδίσεις. Το είδαμε και πέρυσι όταν προηγηθήκαμε 2-0 και ο ΟΦΗ ισοφάρισε. Νομίζω ότι ο ΟΦΗ θα έρθει εδώ να παίξει με πάθος. Στην προηγούμενη αγωνιστική έδωσε ένα δύσκολο παιχνίδι όπου δεν έχασε. Θα προσπαθήσει να πάρει βαθμούς και από εμάς. Από ‘και και πέρα εμείς πρέπει να καταλάβουμε πως όλες οι ομάδες τα δίνουν όλα με τον Ολυμπιακό. Ίσως δίνουν και περισσότερα στα ματς με τον Ολυμπιακό. Αυτό είναι φυσιολογικό και πρέπει να δεχθούμε τα πράγματα όπως είναι. Να είμαστε έτοιμοι και να μην σκεφτόμαστε κάποιο άλλο παιχνίδι. Το πιο σημαντικό είναι το πρώτο παιχνίδι που έρχεται. Πρέπει να τα δώσουμε όλα, να είμαστε όλοι μαζί. Να είμαστε συγκεντρωμένοι στο γήπεδο. Να κάνουμε τη δουλειά μας. Και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας. Έχει δίκαιο να θέλει να φεύγει ευχαριστημένος απ’ το γήπεδο με την ομάδα, τα γκολ και τους βαθμούς».