Προφυλάχθηκε ο Γεωργέας εν όψει ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο έμπειρος αμυντικός της ομάδας της Ημαθίας δεν ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του και έτσι δεν θα είναι την αποστολή για τον αγώνα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο «Κλέανθης Βικελίδης» καθώς προτιμήθηκε να [προφυλαχθεί ώστε να είναι έτοιμος στο παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας με Τον ΟΦΗ.

Ο Νίκος Γεωργέας τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού και δεν κατάφερε ούτε το Σάββατο (03/11) να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα, κάτι που έκανε τον Νίκο Καρύδα να μην τον υπολογίζει πλέον για τον αγώνα της Δευτέρας (05/11) με αντίπαλο τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Εκτός του έμπειρου μπακ της Βέροιας, εκτός μάχης είναι και ο Έβερτον που θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς την ερχόμενη εβδομάδα αλλά και ο τιμωρημένος Νίκος Γεωργιάδης.

Σε ό,τι αφορά την προπόνηση του Σαββάτου (03/11), οι ποδοσφαιριστές της Βέροιας επιδόθηκαν σε ασκήσεις που αφορούσαν κυρίως θέματα τεχνικής και ο Νίκος Καρύδας έδωσε μεγάλη έμφαση στις στημένες φάσεις, τομέας στον οποίο έχει εντοπίσει πρόβλημα στους αγώνες της ομάδας του.

Την Κυριακή (04/11), η Βέροια θα προπονηθεί για τελευταία φορά, πριν τον αγώνα με τον Άρη, στο γήπεδο του Ταγαροχωρίου και στη συνέχεια η αποστολή θα φύγει για το ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει ενόψει του αγώνα με τους «κίτρινους».