Καλαϊτζίδης: «Ευκαιρία για κάθαρση»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Για το θέμα της δεκαπενθήμερης αναστολής της λειτουργίας της ΕΠΟ, μίλησε  ο τεχνικός της Βέροιας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

Ο έμπειρος προπονητής, μιλώντας στο Onsports  υποστήριξε πως η συγκεκριμένη κίνηση έπρεπε να γίνει, τονίζοντας πως είναι ευκαιρία να γίνει κάθαρση στο ποδόσφαιρο.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Καλαϊτζίδη:

«Αυτή είναι μια κίνηση που έπρεπε να γίνει επιβεβλημένα και εκτιμώ από… χρόνια! Από την στιγμή που υπάρχουν εκκρεμότητες σε φακέλους και καταγγελίες για πλαστά έγγραφα, κανείς δεν θέλει να μετέχει σε ένα πρωτάθλημα με διαφορετικούς όρους μεταξύ των ομάδων. Είναι μια ευκαιρία να «καθαρίσει» το τοπίο, αρκεί να γίνει όντως κάθαρση και να μην συμβαίνει αυτό για το… θεαθήναι.

Πάντως, δεδομένα παίζουν με την υπομονή μας οι αρμόδιοι και δεν υπάρχουν ομάδες για φιλικά πλέον. Σε αυτές τις οκτώ ομάδες, που μετέχουν σε play off και play out, αλλά και στις τέσσερις της χαμηλότερης κατηγορίας, που θα παίξουν για την άνοδο, το πρόβλημα είναι έντονο. Η διαδικασία θα καθυστερήσει συνολικά, πιθανότατα και για την προετοιμασία και την έναρξη της νέας χρονιάς. Εμείς πρέπει να μείνουμε σε εγρήγορση και να είμαστε έτοιμοι για όλα. Το πρόβλημα πάντως δεν εμφανίστηκε φέτος σε δεκαπέντε ομάδες. Υπήρχε υπόβαθρο. Πέρυσι μπορεί να ήταν δέκα και του χρόνου… είκοσι!».