Νικολακάκης: «Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο με τον ΟΦΗ»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την πίστη ότι έρχονται καλύτερες ημέρες για τον Λεβαδειακό μετά από την νίκη επί του Άρη εξέφρασε ο Μανώλης Νικολακάκης στο NovaΣΠΟΡ FM 94.6. «Θέλω να πάρω παιχνίδια αλλά για να συμβεί αυτό πρέπει να πηγαίνει καλά η ομάδα», τόνισε ο ακραίος αμυντικός της ομάδας της Λειβαδιάς.

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Μανώλη Νικολακάκη στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6: 

-για το ντεμπούτο του:
«Είχα άγχος και δεν είχα σηκωθεί για ζέσταμα. Μου είπαν σήκω και ετοιμάσου… Είμαι ευχαριστημένος γιατί το ντεμπούτο μου συνδυάστηκε με νίκη. Το σωστό είναι να έχει άγχος ο κάθε παίκτης σε κάθε αγώνα. Θέλω να έχω άγχος για να μπορώ να προσφέρω στην ομάδα. Πιστεύω να πάρουμε τα αποτελέσματα που χρειαζόμαστε και να παίξω κι εγώ, αλλά πρώτα να πηγαίνει καλά η ομάδα. Από την στιγμή που με πιστεύει ένας προπονητής σαν τον κ. Παράσχο με ικανοποιεί. Με αναγκάζει να δουλεύω πιο σκληρά. Η ομάδα έχει δείξει ότι με πιστεύει και εγώ πιστεύω στην ομάδα με κάνει υπερήφανο. Αυτό που σκεφτομαι είναι να πάρω παιχνίδια αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να πηγαίνει καλά η ομάδα».

-τη θέση που του αρέσει: 
«Ήρθα στις ακαδημίες ως επιθετικός. Ο κ. Κασάπης με έβαλε στη θέση του δεξιού μπακ. Μου αρέσει αυτή η θέση γιατί θέλω να έχω το γήπεδο μπροστά μου. Αν παίξω και δεν ανέβω στην επίθεση δεν θα ήμουν ικανοποιημένος»

-για την πορεία της ομάδας: 
«Μας άγχωσαν κάποια κακά αποτελέσματα. Ξέρουμε κι οι ίδιοι ότι είμαστε καλή ομάδα. Η θέση που βρισκόμαστε μας αδικεί. Αλλά κι εμείς αδικήσαμε τους εαυτούς μας που χάναμε καλές ευκαιρίες για γκολ. Τώρα όμως πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλύτερα. Μας έκανε καλό η τελευταία νίκη. Την περσινή χρονιά δεν προλαβαίναμε να σκεφτούμε το αποτέλεσμα. Τώρα το αποτέλεσμα κάθε αγώνα παίζει ρόλο. Πλέον είμαστε χαρούμενοι γιατί πήραμε και ένα αποτέλεσμα στην έδρα μας. Τώρα έχουμε τον ΟΦΗ και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».