Αυθημερόν και με απουσίες στο Ηράκλειο ο Απόλλωνας

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Επτά ποδοσφαιριστές άφησε εκτός αποστολής ο Αλέκος Βοσνιάδης για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και μεταξύ αυτών οι έμπειροι Καραμαλίκης, Χατζηζήσης και Κατσίκης.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ολοκλήρωσε σήμερα το πρωί με μία προπόνηση την προετοιμασία της και στην συνέχεια ο τεχνικός του συλλόγου, Αλέκος Βοσνιάδης ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι κόντρα στους Κρητικούς.

Σε αυτής δεν συμπεριλαμβάνονται όχι ένας ούτε δύο, αλλά εφτά παίκτες που ανήκουν στον κορμό του συλλόγου. Ο λόγος για τους Τσεμπερίδης, Τσιλιγκίρης, Διαμάντης, Δεληζήσης, Κατσίκης, Χατζηζήσης και τον Καραμαλίκη, με τον τελευταίο να είναι ο μοναδικός που αντιμετωπίζει κάποιο μικροπρόβλημα τραυματισμού.

Επίσης, εκτός έμεινε και ο Βαλαώρας, καθώς ο νεαρός ποδοσφαιριστής αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, το οποίο αποκόμισε στην τελευταία προπόνηση της ομάδας.

Την αποστολή αποτελούν οι

Κοτταράς, Αθανασίου, Κωνσταντίνου, Κρουσταλέλης, Χιντζίδης, Ιασωνίδης, Κύργιας, Καμαρά, Λεοντίου, Ντουτσαρίδης, Διαμαντίδης, Μανιάς, Δημογιάννης, Κορώνης, Αντωνόπουλος, Καραχάλιος, Τομαράς και Παπαδιώτης.