Ταουσιάνης: «Δεν πρόκειται να μπει σε περιπέτειες ο ΟΦΗ»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σίγουρος ότι ο ΟΦΗ δεν πρόκειται να κινδυνεύσει εμφανίστηκε ο Γιάννης Ταουσιάνης μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 τονίζοντας ότι τα πάντα στο φετινό πρωτάθλημα είναι ρευστά σε ότι έχει να κάνει με την μάχη της παραμονής.

Ο συνεργάτης του Παύλου Δερμιτζάκη στον πάγκο του Πανθρακικού επέστρεψε στο Ηράκλειο ως αντίπαλος και η παρουσία του δεν πέρασε απαρατήρητη από τον κόσμο που βρέθηκε στο «Γεντί Κουλέ». Ο Ηρακλειώτης τεχνικός χειροκροτήθηκε από τον κόσμο του ΟΦΗ και ο ίδιος μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 δεν έκρυψε την ευχαρίστηση του για την αναγνώριση που υπάρχει προς το πρόσωπο του λέγοντας ότι «δεν σου κρύβω ότι από τα τόσα χρόνια που βρίσκομαι στο γήπεδο, αυτή ήταν μια πολύ ευχάριστη στιγμή και βέβαια ευχαριστώ τον κόσμο που μου επιφύλαξε αυτήν την υποδοχή. Είναι πολύ όμορφο όταν βρίσκεσαι στο ποδόσφαιρο τόσα χρόνια να βλέπεις ότι έχεις κερδίσει τον σεβασμό και την εκτίμηση των ανθρώπων».

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Ταουσιάνης στον Athletic Radio 104,2

Για τον ΟΦΗ: «Το σκάουτινγκ είναι κομμάτι της δουλειάς μας. Είχαμε διαβάσει τον ΟΦΗ, γνωρίζαμε ποια είναι τα δυνατά σημεία της ομάδας και από εκεί και πέρα να πετυχαίναμε ότι ήταν δυνατόν. Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν κάποιες μονάδες που μπορούν να πετύχουν κάτι και να κάνουν ζημιά. Τις περιορίσαμε σε μεγάλο βαθμό και καταφέραμε να τους βγάλουμε από το παιχνίδι».

Για το αν θα κινδυνεύσει ο ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ δεν θα κινδυνεύσει και το πιστεύω ακράδαντα. Διαθέτει πολύ καλή ομάδα, μονάδες που είναι ικανές να κάνουν την ζημιά σε οποιονδήποτε αντίπαλο και επίσης κάτι που δεν το έχουν πολλές ομάδες: Το «Γεντί Κουλέ» που παίζει σημαντικό ρόλο σε ένα παιχνίδι».

Για την μάχη της παραμονής: «Σε δύο αγωνιστικές μπορούν να αλλάξουν πολλά. Δείτε πόσες ομάδες υπάρχουν από τους 11 βαθμούς μέχρι τους 15. Από εκεί που αισθάνεσαι μια ασφάλεια, ξαφνικά κινδυνεύεις. Για αυτόν τον λόγο πιστεύω ότι μεγάλος όγκος ομάδων θα παλέψει μέχρι το τέλος και ο δρόμος είναι μακρύς».

Για την παρουσία του στον πάγκο ομάδας Σούπερ Λιγκ: «Αισθάνομαι πολύ ωραία που βρίσκομαι ξανά με τον Παύλο και κάνω κάτι που με γεμίζει και με κάνει να νιώθω όμορφα τόσο της δικής του παρουσίας όσο και του ότι βρίσκομαι στην Σούπερ Λιγκ».

Για την εικόνα του Πανθρακικού στα τελευταία παιχνίδια: «Είναι αλήθεια ότι παρουσιάζουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο στα τελευταία παιχνίδια αλλά πιστεύω ότι υπήρχαν οι αξίες και οι προϋποθέσεις. Απλά, χρειάζονταν ένα θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να έβγαζαν πιο εύκολα μέσα στο γήπεδο τις ικανότητες και τις αρετές που διαθέτουν αυτά τα παιδιά».

Για την ισοπαλία με τον ΟΦΗ: «Θεωρητικά ένα ισόπαλο αποτέλεσμα στο «Γεντί Κουλέ» απέναντι σε έναν πληγωμένο ΟΦΗ θα ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα. Όμως, μας άφησε μια πικρία γιατί δεχτήκαμε την ισοφάριση στο τελευταίο λεπτό γιατί είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού με καλές προϋποθέσεις και νιώθαμε ότι ήμασταν πολύ κοντά στη νίκη».

Για το αν περίμεναν στον Πανθρακικό την εικόνα που παρουσίασε ο ΟΦΗ: «Δεν μπορούσα να προκαταβάλω το τι πρόσωπο θα παρουσιάσει ο ΟΦΗ. Όμως, ήμασταν σίγουροι για το πώς θα παρουσιαστούμε εμείς. Είχαμε δουλέψει πάνω στο παιχνίδι και νιώθαμε ότι θα παρουσιάζαμε το πολύ καλό πρόσωπο που έχουμε δείξει στους τελευταίους αγώνες. Είναι γεγονός ότι ο ΟΦΗ περνάει μια «κοιλιά» στα τελευταία παιχνίδια και εμείς από την αρχή πιστεύαμε στους εαυτούς μας και γνωρίζαμε τι έπρεπε να κάνουμε».