«Συγχωροχάρτι» από τον Μπάγεβιτς πήρε ο Γκαρσία

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός υπολογίζει ξανά τον Αργεντινό μέσο για τον οποίο ήδη αρκετοί είχαν αρχίσει να πιστεύουν ότι θα αποτελούσε παρελθόν από την ομάδα του Ατρομήτου.

Ως γνωστό, μέχρι και πριν από λίγες ημέρες το κλίμα ήταν βαρύ για τον Γκαρσία και δεν ήταν λίγοι αυτοί που θεωρούσαν πως δύσκολα θα βρίσκεται στο ρόστερ και με τον ερχομό του 2013. Τι μεσολάβησε; Ο Γκαρσία έδειξε έμπρακτα με τη θέλησή του και τη διάθεσή του στις προπονήσεις, αλλά και με τις απανωτές συγγνώμες στον προπονητή του και στους συμπαίκτες του πως και μετάνιωσε και ότι θέλει να είναι ένα υπολογίσιμο μέλος του Ατρόμητου. Κατάλαβε πως δεν ενόχλησε μόνο η αντίδρασή του κατά την αλλαγή του, αλλά κυρίως το ότι δεν έδειξε μεταμέλεια μετά τον αγώνα.

Σαφώς και σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει ένα είδος ποινής με αναστολή, που σημαίνει πως ο Γκαρσία πρέπει να είναι τύπος και υπογραμμός, αλλά και να προσπαθήσει ακόμη περισσότερο σε αγωνιστικό επίπεδο ούτως ώστε να πάρει τις απαραίτητες ευκαιρίες ενδεκάδας και να βοηθήσει την προσπάθεια της ομάδας του.

Κατά τα άλλα, ο Ταυλαρίδης δεν θα έχει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει την πρώην του ομάδα, τον ΟΦΗ, καθώς αποβλήθηκε την περασμένη αγωνιστική, ενώ ο Σουμπίνιο θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως δεν θα προλάβει, λόγω κάκωσης στον έσω πλάγιο σύνδεσμο. Σίγουρα, λοιπόν, θα υπάρχουν δύο αλλαγές στην ενδεκάδα και πιθανότατα να γίνουν και άλλες, κάτι που θα φανεί σήμερα και αύριο.

πηγή: sentragoal.gr