Προλαβαίνει τον ΟΦΗ ο Σουμπίνιο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Σουμπίνιο έκανε αγώνα δρόμου, οι γιατροί… «τρελάθηκαν» και έτσι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι στη διάθεση του Ντούσαν Μπάγεβιτς για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο Περιστέρι.

Ο Σουμπίνιο έκανε αγώνα δρόμου, οι γιατροί… «τρελάθηκαν» και έτσι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι στη διάθεση του Ντούσαν Μπάγεβιτς για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο Περιστέρι. Οι «κυανόλευκοι» μετά την ισοπαλία με τον Άρη, θέλουν μια νίκη την 14η αγωνιστική κόντρα στους Κρητικούς, τους οποίους φιλοξενούν στην έδρα της.

Αντίθετα θα απουσιάσει ο Ταυλαρίδης, ο οποίος αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Άρη και θα απουσιάσει από την αναμέτρηση κόντρα στην παλιά του ομάδα. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες του Μπάγεβιτς είναι έτοιμοι και δεν σκέφτονται άλλο αποτέλεσμα πέραν από την νίκη.

Τέλος, όπως πριν από κάθε παιχνίδι εντός έδρας, αντιπροσωπεία παικτών θα επισκεφθεί το 21ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου. Πιο συγκεκριμένα αυτοί θα είναι οι Εντουάρντο Μπρίτο, Θανάσης Καραγκούνης και Φώτης Καραγκιολίδης, οι οποίοι θα δώσουν εισιτήρια και αυτόγραφα στους μικρούς τους θαυμαστές.