Τσιώλης: «Υπάρχει μεσοεπιθετικό πρόβλημα»

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Προβλήματα στην επιθετική του αλλά και την μεσαία του γραμμή εντόπισε ο Σάκης Τσιώλης. Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης αναφέρθηκε σε προβλήματα που είδε στην ομάδα του, ενώ μίλησε και για την συνέχεια του πρωταθλήματος και των υποχρεώσεων των Αρκάδων.

Για τον αγώνα με τον Άρη: «Ήταν ένα δύσκολο απόγευμα για εμάς. Δεν εννοώ από πλευράς αποτελέσματος αλλά από πλευράς απόδοσης. Σε πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα του παιχνιδιού δεν είχαμε ρυθμό σαν ομάδα, δεν είχαμε συνοχή. Είχαμε πολλά προβλήματα στην δημιουργία φάσεων. Νομίζω ότι έτσι όπως ήταν η συμπεριφορά της ομάδας μου, παρόλο που θα μπορούσαμε να πούμε για πέναλτι, για την ευκαιρία που χάθηκε στο τέλος στο δοκάρι του Εγκόν στην εξ επαφής κεφαλιά όπου θα μπορούσαμε ακόμα να είχαμε πάρει τη νίκη, παρόλα αυτά νομίζω ότι μέσα από την απόδοση που είχαμε, πήραμε αυτό που δικαιούμασταν.

Θέλω να συγχαρώ τον Άρη για την αγωνιστικότητα και το πάθος του στο παιχνίδι αυτό. Και να του ευχηθώ καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα. Το πρόβλημα που είχαμε σήμερα θα πρέπει να μας απασχολήσει. Για ποιον λόγο δεν είχαμε όλη αυτή την εβδομάδα, δεν είχαμε κανένα πρόβλημα για να προετοιμαστούμε για αυτό το τόσο σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας. Ούτε θα σταθώ στις απουσίες που είχε η ομάδα, στις 4-5 απουσίες. Το πρόβλημα μας είναι κεντρο-επιθετικό και όχι τόσο στην άμυνά μας. Αυτά είχα να πω για το παιχνίδι».

Για το επόμενο ματς: «Θα πρέπει τώρα να κοιτάξουμε την επόμενη ημέρα. Έχουμε ένα παιχνίδι το Σάββατο με τον ΟΦΗ καθώς επίσης και το παιχνίδι ενδιάμεσα του Κυπέλλου. Θα προετοιμαστούμε λοιπόν για να κλείσουμε τον πρώτο γύρο. Ο στόχος όπως έχουμε πει μέσα από αυτή την εικόνα που έχει η ομάδα σήμερα, είναι να πάρουμε την 3η θέση και να διεκδικήσουμε ακόμα και την 2η θέση, αλλά με τέτοιες εμφανίσεις και τέτοιες αγωνιστικές συμπεριφορές, νομίζω ότι θα πρέπει να τις αποβάλλουμε, αν θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Για το επόμενο παιχνίδι, νομίζω ότι ούτε ο Περόνε θα είναι έτοιμος, ο μόνος που μπορώ να πω ότι επιστρέφει είναι ο Μπαρτολίνι».

Για το πέναλτι του Άρη: «Ήμουν στον αντίθετο πάγκο από αυτόν που δόθηκε το πέναλτι. Όπως φάνηκε με τον Τσαμπούρη να πέφτει πάνω στον παίκτη, από την εικόνα που έχω, είναι πέναλτι. Ανεξάρτητα αν ο παίκτης δεν έχει μπροστά του τη μπάλα, ο Τσαμπούρης θα έπρεπε να είχε περισσότερη προσοχή στο μαρκάρισμα».