Σε διακοπές μέχρι τα πλέι οφ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την τελευταία τους συγκέντρωση αναμένεται να κάνουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της Δόξας Δράμας, οι οποίοι ενδέχεται να επιστρέψουν τις επόμενες μέρες προκειμένου να αγωνιστούν στα πλέι οφ εφόσον αυτά διεξαχθούν.

Με δεδομένο ότι ο τεχνικός των Μαυραετών Μιχάλης Γρηγορίου βρίσκεται στη Ρόδο και παρακολουθεί σεμινάρια προπονητικής, την επίβλεψη και της σημερινής προπόνησης θα έχουν οι συνεργάτες του, Γιάννης Γεωργιάδης και Θοδωρής Κάντας. Οι δύο προπονητές θα μοιράσουν σε καθένα ποδοσφαιριστή το ατομικό του πρόγραμμα που οφείλει να ακολουθήσει τις επόμενες μέρες. Οι ποδοσφαιριστές της μακεδονικής ομάδας θα παραμείνουν στη Δράμα μέχρι το Σάββατο (18/06) και μάλιστα ενδέχεται την ίδια μέρα να βρεθεί εκεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ Θανάσης Σάμιος για να τους μιλήσει για τις εξελίξεις σχετικά με τα πλέι οφ.

Πάντως, εφόσον διεξαχθεί το μίνι πρωτάθλημα οι Μαυραετοί θα πέσουν στη μάχη με αρκετές ελλείψεις, αφού ήδη οι Χατζηπαντελίδης, Λίμα Σάντος και Μαρκόφσκι έχουν αποχωρήσει από τον σύλλογο. Ωστόσο, στη Δόξα δεν ανησυχούν και θεωρούν ότι εφόσον χρειαστεί να παίξουν στα πλέι οφ, τότε θα είναι άκρως ανταγωνιστικοί.