Προσοχή κροκόδειλοι!

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Οι σύνδεσμοι οπαδών «Ultras Panthrax», «Gruppo Panthrakistas», «Κύκλωπες» και «Panthrax Club» με επιστολή τους στον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο ζητούν την άνοδο των τριών ομάδων που συμμετάσχουν στα πλέι οφ (Πανθρακικός, Λεβαδειακός, Δόξα Δράμας) στην superleague!

Αναλυτικά η επιστολή:

«Κύριε Πρόεδρε της ΕΠΟ, παρατηρώντας με υπομονή και υπό ψύχραιμο και αντικειμενικό πρίσμα τα δρώμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, χαιρετίζουμε την απόφαση για το κλείσιμο της  Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με σκοπό την κάθαρση του αθλήματος.
Στο πρόσωπό σας κύριε Πιλάβιε αναγνωρίζουμε τις όποιες ενέργειες γίνονται προς διαλεύκανση των υποθέσεων που αφορούν τη βία,  τα ύποπτα παιχνίδια, την αδειοδότηση των ομάδων  καθώς και άλλα ελάσσονος σημασίας ζητήματα.

Γνωρίζουμε από την άλλη ότι ένας ηγέτης οφείλει να διακατέχεται από αποφασιστικότητα, γενναιοδωρία, άμεση και ορθή κρίση καθώς και απόλυτη απονομή δικαιοσύνης.

Με γνώμονα όλα τα παραπάνω και συνυπολογίζοντας  πλέον την αδυναμία διεξαγωγής αγώνων κατάταξης (play off), ζητούμε την υλοποίηση της μόνης δυνατής λύσης  τη δεδομένη χρονική στιγμή.
Αυτή δεν είναι άλλη από την αύξηση των ομάδων που συμμετέχουν στη Super League από 16 σε 18 με την ταυτόχρονη άνοδο των 3 ομάδων  που έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στα play off.
Έστω και την ύστατη στιγμή ελπίζουμε στην αποκατάσταση της τάξης και της ευνομίας.
Γιατί όπως είπε και ο Κινέζος φιλόσοφος Λάο Τσε ‘Όταν ο ικανός ηγέτης ολοκληρώσει το έργο του,  ο κόσμος λέει ότι όλα έγιναν κανονικά’.
Σας γνωρίζουμε ακόμη ότι ο Πανθρακικός είναι η ομάδα ολόκληρου του ακριτικού νομού μας, και η πόλη τον στηρίζει με όλη της τη δύναμη.

Η θέση του Πανθρακικού στη μεγάλη κατηγορία θα αναδείξει όλα τα υγιή στοιχεία του».