Κάλαϊτζιτς: «Έχω περάσει πολλά στον ΟΦΗ»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ένα από τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας του ΟΦΗ, θα βρεθεί αντίπαλος της ομάδας την ερχόμενη Δευτέρα και μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 δεν έκρυψε τα… περίεργα συναισθήματα που τον έχουν κατακλύσει.

“Είχα έρθει και το περασμένο καλοκαίρι για ένα φιλικό αλλά τώρα θα είναι διαφορετικά. Θα νιώθω περίεργα αφού έχω περάσει πολλά στον ΟΦΗ. Έτσι όμως είναι η μοίρα των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών. Ο καθένας θα κάνει τα πάντα για κερδίσει η ομάδα του. Έχω καλές σχέσεις και επαφές με πολλά άτομα στο Ηράκλειο. Η πιο σημαντική μου στιγμή με την ομάδα του ΟΦΗ ήταν χωρίς αμφιβολία η άνοδος στην Σούπερ Λιγκ δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σέρβος αμυντικός μέσος που είναι σίγουρο ότι θα χειροκροτηθεί από τον κόσμο του ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς

Για τον αγώνα με τον ΟΦΗ: “Είναι ένα Κρητικό ντέρμπι. Ξέρουμε καλά τον αντίπαλό μας που είναι δυνατός στην έδρα του. Πιστεύουμε οτι θα τα καταφέρουμε αφού θεωρώ οτι δεν υπάρχει φαβορί σε τέτοια ματς. Όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη και είναι πιο τυχερός θα κερδίσει”.

Για την φετινή ομάδα του ΟΦΗ: “Ο ΟΦΗ φέτος στηρίζεται σε νέα παιδιά ενώ έχει και έμπειρους παίκτες. Έχει καλό υλικό και οι νεαροί παίκτες θέλουν να αποδείξουν οτι αξίζουν να φοράνε την φανέλα του ΟΦΗ”.

Ένα μήνυμα που στέλνει στους φιλάθλους του ΟΦΗ: “Να είναι πάντα δίπλα στην ομάδα και να την στηρίζουν. Ο ΟΦΗ έχει πολύ κόσμο και το “Γεντί Κουλέ” θα πρέπει να γεμίζει αν και ξέρω οτι υπάρχει οικονομική κρίση. Όμως είναι πάντα εκεί και είναι η δύναμή του”.