Μετά τον Κανακούδη, εκτός και ο Μπέλιτς με τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τα χειρότερα που θα μπορούσαν, είναι τα νέα μετά την ανάγνωση των μαγνητικών εξετάσεων για τους Μπέλιτς και Κανακούδη, που τίθενται… οφ με θλάση στους προσαγωγούς!

Ενδεχομένως, οι τραυματισμοί τους να είναι αποτέλεσμα της υπερπροσπάθειας που κατεβλήθη από τον Πλατανιά για να παρθεί η νίκη επί του Άρη ή το τίμημα γι’ αυτή την επιτυχία.

Πιο σοβαρός κρίνεται ο τραυματισμός του Πέτρου Κανακούδη, ο οποίος όμως με το να είναι τιμωρημένος για τις επόμενες δύο αγωνιστικές, τουλάχιστον θα έχει την ηρεμία να αφιερωθεί στο πώς θα επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους.

Όσον αφορά τον Νίκολα Μπέλιτς, η θλάση που έχει υποστεί θεωρείται ελαφριάς μεν μορφής, ήτοι α’ βαθμού, αλλά όπως όλα δείχνουν θα του στερήσει τη συμμετοχή από τον κρίσιμο αγώνα με τον ΟΦΗ…

Η ενημέρωση από τον «επίσημο» Πλατανιά:

Θλάση στους προσαγωγούς υπέστησαν οι Πέτρος Κανακούδης και Νίκολα Μπέλιτς, στον χθεσινό αγώνα με τον Άρη, όπως έδειξαν οι εξετάσεις που πραγματοποίησαν σήμερα οι δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν συμμετείχαν στην απογευματινή προπόνηση, στο Μάλεμε. Η προπόνηση έγινε με τη συμμετοχή όλων των υπολοίπων ποδοσφαιριστών, υπό τις οδηγίες του Άγγελου Αναστασιάδη και των συνεργατών του. Η αυριανή προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 12.30 στο Δημοτικό Γήπεδο Μάλεμε.

πηγή: athlitiko.gr