Πλατανιάς: Τραπέζωμα από τους παίκτες στην τεχνική ηγεσία

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο των Περιβολίων περιελάμβανε το πρόγραμμα της Πέμπτης (14/2) για την ομάδα του Πλατανιά, ενώ μετά το τέλος της προπόνησης οι παίκτες έκαναν το τραπέζι στην τεχνική ηγεσία των ερυθρόλευκων των Χανίων.

Κατά την διάρκεια της προπόνησης της Πέμπτης οι ποδοσφαιριστές του Αναστασιάδη δεν χρησιμοποίησαν καθόλου μπάλα, κάτι που θα γίνει στην απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής και πάλι στο γήπεδο των Περιβολίων.

Τα προβλήματα είναι δεδομένα και δεν αλλάζουν. Ο τραυματίας Νίκολα Μπέλιτς δεν προλαβαίνει τον ΟΦΗ και θα γίνει προσπάθεια να προλάβει το ματς με την ΑΕΚ ή έστω το παιχνίδι με την Κέρκυρα. Ο Κανακούδης που αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα τρυαμτισμού, είναι τιμωρημένος για ΟΦΗ και ΑΕΚ, ενώ ο Αμπντουλαζίζ Τέτε είναι τιμωρημένος και για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ

Το κλίμα στον Πλατανιά συνεχίζει να είναι εξαιρετικό, με τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ να αποδεικνύονται μία γροθιά σε αυτή την κρίσιμη τελική ευθεία του πρωταθλήματος.

Απόδειξη γι’ αυτό αποτελεί ότι αμέσως μετά την προπόνηση της Πέμπτης, κατόπιν πρωτοβουλίας των ποδοσφαιριστών, υπήρξε τραπέζι προς τους προπονητές της ομάδος. Οι δύο πλευρές είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να απολαύσουν ωραίες στιγμές, τρώγοντας όλοι μαζί σε εστιατόριο των Χανίων.

Πηγή: sport.gr