Αντωνίου:»Δεν υπήρχε δόλος»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την απόφαση της Επιτροπής Ιδιότητας Μεταγραφών της ΕΠΟ αναμένουν με αγωνία στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Η διοικούσα επιτροπή που ανέλαβε κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες τη θεσσαλική ομάδα εμφανίζεται αισιόδοξη ότι θα μείνει τελικά στην κατηγορία και ο πρόεδρός της αφού παραδέχτηκε την οφειλή, υπογράμμισε ότι δόλος δεν υπάρχει για 1.500 ευρώ.

«Με τις φορολογικές ενημερότητες είμαστε εντάξει», δήλωσε ο Αντωνίου στο Onsports και εξήγησε: «Το πρόβλημα αφορά τη μία από τις δύο ασφαλιστικές ενημερότητες. Από άγνοια δεν πληρώσαμε στο ΙΚΑ μία δόση των 1.500 ευρώ. Παραδέχομαι το λάθος. Δεν είμαι επαγγελματίας παράγοντας. Από αντιδήμαρχο με έβαλαν πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής, όμως δεν γίνεται να μας βάζουν όλους στο ίδιο τσουβάλι. Αυτός που χρωστά 30, 50 και 100.000 ευρώ έχει δόλο. Δεν είναι, όμως δυνατό να υπάρχει δόλος για ένα τέτοιο ποσό. Εχουμε ασφαλίσει 25 ποδοσφαιριστές, πληρώνουμε κανονικά και τρέχαμε για οφειλές που είχε αφήσει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης».

Η Αναγέννηση θα ενημερωθεί την Τετάρτη (22/6) για την απόφαση της ΕΙΜ και ο Αντωνίου παρά το παράπονο που εξέφρασε, έδειξε ότι έστω και μετά από ταλαιπωρία ενός μήνα οι «κιτρινόμαυροι» θα μείνουν στην κατηγορία: «Αγωνιστικά η ομάδα έπεσε. Ωστόσο, αν κάποιοι μιλούν για εξυγίανση θα πρέπει να ξεκινήσουν την κάθαρση από άλλους. Επαναλαμβάνω ότι έγινε λάθος, αλλά δεν υπάρχει δόλος. Θεωρώ ότι αυτό θα το κατανοήσει η επιτροπή. Η Αναγέννηση δεν έχει χρησιμοποιήσει πλαστά έγγραφα όπως έχουν κάνει άλλοι».