Καλογέρης: «Να νικήσουμε Άρη και ΟΦΗ»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η Βέροια πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη στα Πηγάδια με 2-0 ωστόσο με βάση την γενική εικόνα της ομάδας θα έπρεπε να έχει περισσότερους βαθμούς σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Καλογέρη ο οποίος πρόσθεσε πως στα δυο παιχνίδια που ακολουθούν με ΟΦΗ και Άρη η Βέροια πρέπει οπωσδήποτε να κάνει δυο νίκες για να βλέπει πιο αισιόδοξα το μέλλον.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο μέσος της Βέροιας, Αλέξανδρος Καλογέρης, στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6
– Για τη νίκη κόντρα στην Ξάνθη : “Ήταν σημαντική νίκη για εμάς και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Δεν ήταν εύκολο αυτό το αποτέλεσμα, δικαιούμασταν τη νίκη. Έχουμε πάρει τον αέρα της Ξάνθης από την αρχή της σεζόν σε φιλικά στο Κύπελλο”.
– Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος : “Έχουμε δύο εντός έδρας παιχνίδια με Άρη και ΟΦΗ τα οποία πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε για να βλέπουμε πιο αισιόδοξα το μέλλον. Πιστεύω με τη γενική εικόνα της ομάδας ότι έπρεπε να έχουμε παραπάνω βαθμούς. Επίσης, αν σκεφτούμε και το πρόγραμμα έχουμε το πιο βατό συγκριτικά με άλλες ομάδες. Πιστεύω ότι αν είμαστε συγκεντρωμένοι δεν θα έχουμε πρόβλημα και θα κάνουμε δύο νίκες”.
– Για τον τρόπο που παίζει η Βέροια : “Κάνουμε φάσεις, προσπαθούμε να πιέζουμε ψηλά, βγάζουμε επιθέσεις με συνεργασίες και δεν στηριζόμαστε αποκλειστικά στην άμυνα”.
– Για όσους τον παρομοιάζουν με τον Πικέ : “Όχι , όχι στο γήπεδο δεν με φωνάζουν Πικέ, αλλά κι εγώ έχω βρει τη Σακίρα μου”.