Τζημόπουλος: «Πολύ δύσκολο το παιχνίδι στο Ηράκλειο μετά την διακοπή»

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Ο Θέμης Τζημόπουλος μίλησε για την αναμέτρηση με τον Άρη ενώ αναφέρθηκε και στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον ΟΦΗ

Αναλυτικά όσα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΣ

Μέσα στην εβδομάδα ακούγονταν διάφορα για τα παιδιά και την ομάδα. Έχουμε ένα στόχο, τον καταφέραμε και κρατήσαμε την ομάδα στην κατηγορία. Από εκεί και πέρα βλέπουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και έχουμε βάλει στόχο την έξοδο στην Ευρώπη. Απομένουν ακόμα τέσσερα  παιχνίδια και  θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Το βραβείο αυτό το αφιερώνω στους συμπαίκτες μου. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που μας συμπαραστάθηκε. Μετά τη διακοπή έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στο Ηράκλειο και πρέπει να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες αυτού του ματς.

Για την ηρεμία της ομάδας  παρα τα όσα ακούγονταν: Σ’ αυτό οφείλεται η προετοιμασία που κάναμε μέσα στην εβδομάδα με τον προπονητή. Είναι και θέμα εμπειρίας. Πιστεύω ότι όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό κι αυτό φάνηκε και μέσα στο γήπεδο, όπου ήμασταν καλύτεροι του Άρη.

Για το αν θα υπάρχει άγχος στην συνέχεια: Εμείς θα παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να το ευχαριστηθεί ο κόσμος και ό,τι βγει. Αυτό είναι το σκεπτικό μας από την πρώτη στιγμή.

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος : Ταλαιπωρηθήκαμε και με τα παιχνίδια του κυπέλλου. Έπρεπε να αντεπεξέλθουμε με τον Ολυμπιακό που είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Τώρα θα ξεκουραστούμε και θα ετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι.