Επιστολή της Δόξας Δράμας για αύξηση των ομάδων από 16 σε 18

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Επιστολή στην ΕΠΟ και τον Σοφοκλή Πιλάβιο απέστειλε η διοίκηση της Δόξας Δράμας κάνοντας αίτημα για αναδιάρθρωση και αύξηση του αριθμού των ομάδων από 16 σε 18. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δραμινού συλλόγου

«Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε της ΕΠΟ,

Παρακολουθούμε με ολοένα αυξανόμενο προβληματισμό και αγανάκτηση τα όσα συμβαίνουν στο χώρο του ποδοσφαίρου μας. Ο φίλαθλος κόσμος του Νομού Δράμας βρίσκεται στο πλευρό σας, στηρίζοντας την προσπάθεια που κάνετε για κάθαρση και διαφάνεια στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, για εφαρμογή των νόμων και κανονισμών και απονομή δικαιοσύνης.

Ωστόσο, μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την εμπλοκή των Ελληνικών Δικαστηρίων, την οποία αποδοκιμάζουμε, υπάρχει πλήρης αδυναμία λήψεως αποφάσεων, η δε διεξαγωγή αγώνων κατάταξης, όπως γνωρίζετε, είναι πλέον πλήρως αδύνατη.

Υπό αυτό το πρίσμα, η μόνη δίκαιη, ορθή και ηθική λύση πιστεύουμε, ότι είναι η αύξηση των ομάδων που συμμετέχουν στη SUPERLEAGUE για την αγωνιστική περίοδο 2011 – 2012 από 16 σε 18.

Η ιστορική ΔΟΞΑ απέδειξε μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, ότι και αγωνιστικά και διοικητικά αξίζει να αγωνίζεται στην πρώτη τη τάξει κατηγορία.
Αναμένουμε την άμεση αποκατάσταση της τάξης και της ευνομίας, παραμένοντας στο πλευρό σας».