Στη ΓΑΔΑ Μπέος και Ψωμιάδης!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου Αχιλλέας Μπέος μαζί με τον ομόλογό του της Καβάλας Σταύρο Ψωμιάδη, είναι δύο από τους 20 που προσήγαγε η ασφάλεια και βρίσκονται στην ΓΑΔΑ.

Σε ρυθμούς χιονοστιβάδας έρχονται τα νέα από το μέτωπο της επιχείρησης… σκούπα της αστυνομίας και του ΣΔΟΕ σχετικά με τα στημένα παιχνίδια. Δύο από τα πρόσωπα που βρίσκονται στην ΓΑΔΑ προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις είναι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου Αχιλλέα Μπέος και ο ομόλογός του της Καβάλας Σταύρος Ψωμιάδης. Επίσης υπάρχουν και άλλοι παράγοντες ποδοσφαίρου και σύντομα θα γίνουν γνωστά και άλλα ονόματα.

Η επιχείρηση… σκούπα

Η αστυνομία κάτω από μεγάλο πέπλο μυστικότητας και μαζί με ανθρώπους του ΣΔΟΕ κάνει έρευνα σε όλη την Ελλάδα, σε σπίτια ιδιωτών που εμπλέκονται στο θέμα των 41 στημένων αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στις λίστες της ΟΥΕΦΑ οι οποίες έχουν παραδοθεί στις ελληνικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr oι αστυνομικές επιχειρήσεις είναι εντελώς μυστικές καθώς δεν θέλουν να διαρρεύσει η πληροφορία αλλά εμείς το μάθαμε και σας το μεταφέρουμε. Οι έλεγχοι ξεκινούν από υπολογιστές και συνεχίζονται σε άλλα μέρη του σπιτιού!!!

Πρόκειται για 20 ποδοσφαιριστές και παράγοντες και την έρευνα διέταξε η προϊσταμένη της εισαγγελίας πρωτοδικών Ελένη Ράικου! Τα τρία αδικήματα για τα οποία είναι πιθανόν να γίνουν διώξεις είναι η στοιχηματική απάτη, το ξέπλυμα χρήματος και η συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Μάλιστα είναι πολύ πιθανό να βγάλει διάταξη η κα. Ράικου και την Πέμπτη να ανακοινώσει και τα ονόματα των εμπλεκομένων, ενώ ήδη έχουν γίνει προσαγωγές!

Πηγή: gazzetta.gr