Φεύγει από τον Πλατανιά ο Καλαϊτζιτς:

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Σέρβος αμυντικός μέσος βρίσκεται στην «μαύρη λίστα» του Άγγελου Αναστασιάδη με αποτέλεσμα να αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα του Πλατανιά.

Μεγαλώνει η λίστα για τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές του Πλατανιά, αφού τα ονόματα που βγήκαν στη φόρα την Τρίτη δεν είναι και τα μοναδικά που έχουν μπει στη λίστα τουΆγγελου Αναστασιάδη.

Εκτός από τους Δέντσα, Λαζαρίδη, Κουρτεσιώτη, Μαρτσάκη και Τζανή στη λίστα για να αποχωρήσουν βρίσκονται και οι Γκονζάλες, Τσιντί, Μιρτσέτα, Κάλαϊτζιτς, Ζάλουντοκ τους οποίους δεν υπολογίζει ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος παρεπιμπτόντως δεν έχει ανανεώσει ακόμα με τη χανιώτικη ομάδα.

Από την άλλη παραμένουν στην ομάδα οι Τέτε, Αγκιλέρα, Τσοντάκης, Γιακουμάκης, που έχουν συμβόλαιο, ενώ αναμένεται να παραμείνουν και οι Μαραγκουδάκης, Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Μπέλιτς, Δημήτρης, Στόλερ και  Ναζλίδης. Επίσης αναμένεται να παραμείνει και ο Κάστελς (μολονότι τραυματίας), ενώ οι δανεικοί Γιάννης Ποτουρίδης και Απόστολος Γιάννου είναι ξεχωριστές περιπτώσεις καθώς για τον πρώτο δεν υπάρχει εισήγηση ενώ για τον δεύτερο ο Πλατανιάς θα ενδιαφερθεί μόνο αν μείνει ελεύθερος.

Τα δεδομένα λοιπόν λένε ότι οδεύουμε σε σημαντικό ξεκαθάρισμα. Η περίπτωση επίσης του Αναστασάκου θα επανεξεταστεί καθώς αναμένεται να του γίνει σημαντική μείωση και θα μείνει μόνο αν τη δεχτεί.

πηγή: athleticradio.gr