Όχι και να μιλάτε εσείς κύριε Πηλαδάκη…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μεγάλη χολή κατά του ΟΦΗ και της απόφασης της ΕΠΟ να τον δικαιώσει έβγαλε ο πρόεδρος της Λάρισας Κώστας Πηλαδάκης λέγοντας ότι «όποιος βγάζει μηχανές στο δρόμο και φωνάζει δικαιώνεται». Βέβαια ο κύριος Πηλαδάκης ξεχνάει κάποια γεγονότα του παρελθόντος.

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ βγάζοντας μια πρωτοφανή πίκρα εκτοξεύοντας «φαρμακερά βέλη» κατά του ΟΦΗ έστω και αν λέει ο ίδιος ότι «σέβομαι τον ΟΦΗ», φροντίζει να ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ τον αγώνα του κόσμου του ΟΦΗ λέγοντας ότι «με αυτά που ακούω και βλέπω εξοργίζομαι. Όποιος βγάζει μηχανές στο δρόμο και φωνάζει δικαιώνεται, με λένε ρίζο και τα γυρίζω, δικαιώνεται».

Προφανώς, όμως ο Κώστας Πηλαδάκης έχει μνήμη… «χρυσόψαρου» ξεχνώντας κάποια άλλα περιστατικά που εκθέτουν την Λάρισα ή επίσης ότι προσπαθεί να βρει εξιλαστήρια θύματα επειδή οι «βυσσινί» υποβιβάστηκαν και ήταν τελευταίοι από τον περασμένο Δεκέμβρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Πηλαδάκης στον Sentra

Για τα όσα έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες και την δικαίωση του ΟΦΗ: «Μ’ αυτά που ακούω και βλέπω εξοργίζομαι. Όποιος βγάζει μηχανές στο δρόμο και φωνάζει δικαιώνεται, με λένε ρίζο και τα γυρίζω, δικαιώνεται! Πριν από ένα μήνα αντίστοιχη επιστολή της UEFA έφτασε στην ΕΠΟ και δεν λήφθηκε υπόψιν. Εισηγήθηκε η UEFA να μένουν οι ομάδες από την κατηγορία σε περίπτωση υποβιβασμού ομάδας από την Superleague. Πως ξαφνικά αυτό το στοιχείο έγινε πανάκεια ένα μήνα μετά; Κάποιους βολεύει».

Για το γεγονός ότι η Λάρισα δεν βγήκε στους δρόμους για να βρει το δίκιο της: «Εμένα η παιδεία μου με έχει μάθει να μην εκβιάζω καταστάσεις. Όπως καταλαβαίνεται όταν μια ομάδα τα τελευταία 7-8 χρόνια έχει κάνει τεράστιες επενδύσεις με το γήπεδο, βγαίνουμε από τα ρούχα μας! Δεν έχει γίνει άλλη τέτοια επένδυση. Κατά το δοκούν αποφασίζουν».

Για το θέμα της αδειοδότησης: «Ο εκπρόσωπος της ομοσπονδίας κ. Γιρτζίκης, όταν τέθηκε το αίτημα να ισχύει το σύστημα αδειοδότησης ήταν στα γραφεία της Superleague. Τι έγινε ξαφνικά και άλλαξε αυτό μια βδομάδα μετά; Εφόσον υπάρχουν συλλογικές αποφάσεις γιατί τα αλλάζουν;

Γιατί επιστράφηκε το Καραϊσκάκη, το Mall κι εμάς δεν μας επεστράφη τίποτα για το γήπεδο; Ο κ. Γιρτζίκης πήρε αυτή τη θέση μπροστά σε 16 ανθρώπους. Η Football League πήρε την ίδια απόφαση.

Πως γίνεται ένας πρόεδρος να διατηρήσει συνέπεια; Εγώ υποβιβάστηκα, πλήρωσα παίκτες, είχαμε τεράστια ζημία, όμως κανονίσαμε με τους παίκτες να πληρωθούν και αποπληρώνουμε τα χρέη μας, τα δάνειά μας».

Πως γίνεται ομάδα της Superleague να μην συμμετέχει στο πρωτάθλημα και να ανεβαίνει άλλη ομάδα που δεν έχει πάρει άδεια; Δεν έχω πρόβλημα με Ηρακλή, ΟΦΗ είναι συμπαθείς ομάδες. Αλλά δεν ισχύει η νομιμότητα».

Για το αν θα αναζητήσει δικαίωση μέσω της δικαστικής οδού: «Έχω βάλει τους νομικούς εκπροσώπους να το ψάξουν για να προσφύγω στα ευρωπαϊκά δικαστήρια αν έχω έννομο συμφέρον. Θα κινηθούμε κατά της ΕΠΟ».