Στις 19 Ιουλίου η «πρώτη» του Πανθρακικού

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας του και το πρόγραμμα αυτής ανακοίνωσε σήμερα (08/07) η ΠΑΕ Πανθρακικός.

Οι Ακρίτες θα κάνουν την «πρώτη» τους στις 19 Ιουλίου και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους θα το κάνουν στο προπονητικό κέντρο που βρίσκεται στα Τρία – Πέντε Πηγάδια.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Πανθρακικός αναφέρει: «Στην συνάντηση που είχε ο Σάββας Παντελίδης με την Διοίκηση της ομάδας, συμφωνήθηκε η έναρξη της προετοιμασίας να πραγματοποιηθεί στις 19 Ιουλίου, στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας όπου θα υπάρξει η γνωριμία παλιών και νέων ποδοσφαιριστών αλλά και όλων αυτών που θα πλαισιώσουν το ποδοσφαιρικό τμήμα του Πανθρακικού.

Ο Πανθρακικός θα αναχωρήσει για το στάδιο της προετοιμασίας τις πρώτες μέρες του Αυγούστου (πιθανότατα στις 2 ή 3 Αυγούστου) και θα παραμείνει για κάτι λιγότερο από δυο εβδομάδες. Η προετοιμασία θα πραγματοποιηθεί στα 3-5 Πηγάδια, κάτι που είχε γίνει και την περσινή αγωνιστική περίοδο, μόνο σε άλλο αθλητικό κέντρο. Ουσιαστικά μετά τις 15 Αυγούστου θα ξεκινήσει το τελικό στάδιο της προετοιμασίας το οποίο θα περιλαμβάνει φιλικά παιχνίδια και αρκετές ασκήσεις σε θέματα τακτικής».

Πηγή: onsports.gr