Την Τετάρτη εκδικάζεται η υπόθεση των Τρικάλων

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το μεσημέρι της Τετάρτης κλήθηκαν σε απολογία τα Τρίκαλα από την πειθαρχική επιτροπή της Football League για την υπόθεση της πλαστής εγγυητικής επιταγής στην ΕΕΑ. Από τις τύχες της υπόθεσης αλλά και το πότε θα εκδικαστεί, θα εξαρτηθεί και η τύχη των πλέι – οφ αφού τα Τρίκαλα βρίσκονται μεταξύ των ομάδων που έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Σε περίπτωση που η Λίγκα πάρει την Τετάρτη απόφαση για τιμωρία των Τρικάλων, τότε αναμένεται να οριστούν άμεσα τα πλέι – οφ ενώ σε διαφορετική περίπτωση δεν θα μπορούν να οριστούν μέχρι να οριστικοποιηθεί η απόφαση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Football League

Την  ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ και τους Ν. ΓΑΛΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟ (Πρόεδρος), Ε. ΠΛΕΞΙΔΑ (Μεγαλομέτοχος) διότι στην Αθήνα στις αρχές Σεπτεμβρίου 2011 προκειμένου να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE προσκόμισαν στην αρμόδια Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού( Ε.Ε.Α) την με ημερομηνία 2.9.2010 πλαστή καθ’ ολοκληρίαν εγγυητική επιστολή της τράπεζας PROBANK A.E. υποκαταστήματος Τρικάλων 035 και έτσι οι μεν δύο πρώτοι διέπραξαν το πειθαρχικό και ποινικό παράπτωμα της πλαστογραφίας με χρήση, ο δε τρίτος από αυτούς με πρόθεση προκάλεσε στους δύο πρώτους την απόφαση να τελέσουν το παραπάνω πειθαρχικό και ποινικό παράπτωμα. Επί παραβάσει των άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 6 και 20 του Πειθαρχικού Κώδικα σε συνδυασμό με τα άρθρα 77 εδ. α § 3 του Ν. 2725/1999 , όπως τα άρθρα αυτά ισχύουν μετά από την τροποποίηση με τα άρθρα 23 και 24 Ν. 3057/2000 και άρθρο 216  § 1, 2 του Ποινικού Κώδικα.