Ενσωματώθηκε στην αποστολή της Κέρκυρας ο Αγρίτης

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Ο πρώην επιθετικός του ΟΦΗ ενσωματώθηκε στο ρόστερ της νησιώτικης ομάδας.

Ο Ανέστης Αγρίτης ανακοινώθηκε από την Κέρκυρα της οποίας θα είναι και παίκτης για τα επόμενα δύο χρόνια και ενσωματώθηκε στην αποστολή της Κέρκυρας στο Καρπενήσι όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Η ανακοίνωση για τον Αγρίτη αναφέρει: «Η Α.Ο.Κέρκυρα Π.Α.Ε. ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Ανέστη Αγρίτη για τα επόμενα 2 χρόνια. Ο 30χρονος επιθετικός, γεννημένος στις 16/04/1981 στην Μυτιλήνη, αναδείχτηκε στο Αιγάλεω όπου αγωνίστηκε για 7 χρόνια πριν πάρει μεταγραφή για την Bundesliga 2 και την ομάδα Κίκερς Οφενμπαχ.

Το 2008 επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ηρακλή και το 2009 έως πέρυσι αγωνιζόταν στον ΟΦΗ όπου σε 61 παιχνίδια πέτυχε 21 τέρματα. Έχει φορέσει 1 φορά την φανέλα της Εθνικής ομάδας, την σεζόν 2002/2003 στην φιλική νίκη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος απέναντι στην Κύπρο με 2-1, ενώ αριθμεί αρκετές συμμετοχές με Εθνική Ελπίδων.

Ο Αγρίτης έχει ενσωματωθεί με την αποστολή του Α.Ο.Κέρκυρα που βρίσκεται στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας».