Χωρίς Ζησόπουλο ο Αστέρας κόντρα στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Για τον αγώνα με την κρητική ομάδα ο Στάικος Βεργέτης δεν υπολογίζει τον Γιώργο Ζησόπουλο, που έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να μην αγωνιστεί στο Κυριακάτικο παιχνίδι.

Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν χθες εναντίον του Ολυμπιακού έκαναν ενεργητική αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν κανονικά το προπονητικό πρόγραμμα.

Το ευχάριστο της σημερινής προπόνησης είναι ότι μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς ο Σάββας Τσαμπούρης, ενώ οι τέσσερις νέοι επαγγελματίες του Αστέρα πήραν αριθμούς (Τσόφλιος 28, Κόκκαλης 45, Παπαχρήστος 93, Μηλιώτης 96).

Στο μεταξύ, ο νεαρός Γιώργος Κυριακόπουλος (γεννημένος στις 5 Φεβρουαρίου 1996) που ντεμπουτάρισε χθες με την ανδρική ομάδα στον αγώνα κυπέλλου, έφερε σήμερα γλυκά για να γιορτάσει την πρώτη του εμφάνιση σε επίσημο παιχνίδι με τον Αστέρα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μπαρτολίνι, Ερνάντεζ, ενώ σήμερα το απόγευμα ο Ναβάρο θα βγάλει μαγνητική για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του χθεσινού τραυματισμού του.

Το προπονητικό πρόγραμμα του Αστέρα θα συνεχιστεί αύριο το πρωί και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο το απόγευμα, ενώ αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ από τον Στάικο Βεργέτη.

πηγή: gazzetta.gr