Βεργέτης: «Σε ανοδική πορεία ο ΟΦΗ»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Σταΐκος Βεργέτης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 εγκωμιάζοντας το ρόστερ και τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σταΐκος Βεργέτης στον Athletic Radio 104,2

Για το 3Χ3 της ομάδας του στο δεύτερο γύρo: «Είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα όταν βλέπουμε ομάδες που είναι κοντά στην βαθμολογία, να κάνεις νίκες και να ανοίγεις την διαφορά. Το να πάρεις 9 βαθμούς σε 3 αγωνιστικές σε εκτοξεύει. Βέβαια υπάρχει δρόμος ακόμα , 14 αγώνες και ακόμα δεν έχουμε κάνει τίποτα. Τώρα βλέπουμε το ματς με τον ΟΦΗ».

Για την εικόνα που έχει για τον ΟΦΗ: «O OΦΗ είναι μια καλή ομάδα και είναι σε ανοδική πορεία τελευταία. Έχει καλό υλικό και αρκετοί παίκτες που έχει  θα μπορούσαν να έπαιζαν σε οποιαδήποτε ομάδα. Έχει καλούς παίκτες σε όλες της γραμμές και αυτό καθιστά δύσκολο το έργο μας. Εμένα μου άρεσε από την αρχή. Και τότε ήταν καλός αλλά δεν κατάφερνε να πάρει αποτελέσματα . Με τις νίκες που ήρθαν παρουσίασε τις πραγματικές του δυνατότητες και από την μέση και μπροστά είναι μια αξιοζήλευτη ομάδα».

Για την καλή αμυντική παρουσία της ομάδας του: «Είπα και στην ομάδα, πως οι νίκες έρχονται από την άμυνα. Πρέπει να βελτιώσουμε και εμείς την άμυνα μας. Είναι θεμέλιο για να παίρνεις νίκες. Αργήσαμε αλλά βρήκαμε τον εαυτό μας εκεί. Το καλό είναι πως δείχνουμε διάρκεια αλλά πρέπει να περάσουν και κάποιοι αγώνες ακόμα για να πούμε πως σταθεροποιηθήκαμε».

Για το πως βλέπει το παιχνίδι της Κυριακής: «Και οι δύο ομάδες παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο. Θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι πιστεύω και ανοιχτό που θα το ευχαριστηθούμε».

Για το αν ο Αστέρας έχει κάποιο παραπάνω στόχο από την είσοδο του στα πλει-οφ: «Κατά πρώτο λόγο είναι η είσοδος στα πλέι οφ. Εκεί είναι πρώτος στόχος. Όταν επιτευχθεί αυτό μετά μπορείς να κοιτάς το κάτι παραπάνω, Προς στιγμήν δεν μας απασχολεί αυτό».