Γρηγορίου: «O OΦΗ έχει ένα μικρό προβάδισμα στα πλέι-οφ»

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Ο Μιχάλης Γρηγορίου μιλώντας στον Αthletic Radio 104,2 δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλο του και αναφερόμενος στα πλέι-οφ έκανε λόγο για παρωδία ενώ τόνισε πως η παρουσία της Δράμας θα είναι τυπική στην διαδικασία.

Για το αν η Δόξα Δράμας είναι έτοιμη για τα πλει οφ

Εμείς ακόμα βρισκόμαστε στην διαδικασία αναζήτησης.Έχουμε καλέσει 12-14 παίκτες από αυτούς που ήταν στο περσινό ρόστερ οι οποίοι και θα μας βοηθήσουν. Η αλήθεια είναι πως δεν είμαστε έτοιμοι για αυτή την διαδικασία και η παρουσία μας στα πλέι-οφ θα είναι τυπική.

Για την διαδικασία των πλέι-οφ…

Και για τις 4 ομάδες είναι τρομερά δύσκολο και απάνθρωπο. Όποια ομάδα και αν ανέβει στην Α΄ Εθνική θα είναι δύσκολο να διατηρεί σε αυτή την κατηγορία. Όλες οι ομάδες στην super league σχεδόν είναι στην διαδικασία της επιστροφής τους και κάνουν φιλικά. Αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα τέλη Αυγούστου είναι δύσκολο για την ομάδα που θα ανέβει να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της Α΄Εθνικής. Θεωρώ πως όποιος και να ανέβει θα είναι δύσκολο να διατηρηθεί. Επίσης θα είναι πολύ δύσκολο το νέο πρωτάθλημα και για τις ομάδες που θα παίξουν του χρόνου στην Β΄Εθνική.
Είναι δύσκολο να αλλάξουν οι ημερομηνίες στο νέο πρωτάθλημα λόγο των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και της  Ουέφα . Με παράταση μιας εβδομάδας δεν γίνεται δουλειά.

Για την απόφαση να συμμετέχει τελικά η Δόξα Δράμας στα πλέι-οφ…

Συμβουλεύτηκε ο πρόεδρος τους νομικούς και διαπιστώθηκε πως θα πρέπει να συμμετέχουμε στα πλέι-οφ.

Για το τι θα πει στους ποδοσφαιριστές του από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποιος στόχος σε αυτή την διαδικασία για την Δόξα Δράμας…

Είναι πολύ δύσκολο να μιλήσω στους παίκτες από την στιγμή που δεν υπολογίζονται για τη νέα χρόνια. Τι να πώ σε αυτά τα παιδιά. Τι κίνητρο να έχουν; Υπάρχουν 12-14 παίκτες που δεν υπολογίζονται για τη νέα χρονιά και μπράβο τους που θα μας βοηθήσουν στα πλέι οφ. Μέσα σε μια μέρα δεν μπορώ να βάλω τα παιδιά στον αγωνιστικό χώρο και να τους πω κάντε το τάδε. Εμείς θα ξεκινήσουμε τα παιχνίδια χωρίς προπόνηση. Δεν υπάρχει αυτό που γίνεται. Είναι παγκόσμια πρωτοτυπία

Για το αν υπάρχει φαβορί στα πλέι-οφ…

Ξακάθαρα τα φαβορί είναι ο Λεβαδειακός και ο ΟΦΗ ή ο ΟΦΗ και ο Λεβαδειακός αν προτιμάτε. Κρατήσανε το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ και έχουν το απόλυτο προβάδισμα. Βάση ιστορίας, βαθμών και ρόστερ ο ΟΦΗ έχει ένα μικρό προβάδισμα.

Για αν θα παίξει ρόλο για τον ΟΦΗ πως ο Λεβαδειακός έχει περισσότερες προπονήσεις στα πόδια του…

Θα παίξει και αυτό τον ρόλο του. Είναι σημαντικό να έχεις 10-12 προπονήσεις στα πόδια σου. Άλλο 12 και άλλο 2. Όλα θα κριθούν στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Για την Δόξα Δράμας της επόμενης περιόδου…

Τη νέα χρονιά θα αλλάξουν κάποια πράγματα στην ομάδα. Θα δουλέψουμε με περισσότερα νέα παιδιά και έχουμε βάλει ένα πλάνο τριετίας. Πάντως η Δόξα τη νέα χρονιά θα βρίσκεται στο γκρουπ που θα πρωταγωνιστήσει. Θεωρώ πως θα είμαστε μέσα στην πρώτη εξάδα.