«Το Γεντί Κουλέ ξαναζεί μεγάλες στιγμές»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο τεχνικός του Πανιωνίου παραδέχτηκε την ανωτερότητα του ΟΦΗ, άφησε αιχμές (!!) για την διαιτησία και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ατμόσφαιρα του «Γεντί Κουλέ».

Ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος άφησε αιχμές για την διαιτησία καθώς στάθηκε στην φάση του 91′ όταν ο Κούρτη συνελήφθη σε θέση οφσάιντ ενώ για τον κόσμο του ΟΦΗ είπε χαρακτηριστικά ότι «να δώσω συγχαρητήρια στον κόσμο του ΟΦΗ γιατί το «Γεντί Κουλέ» ζει ξανά μεγάλες στιγμές».

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Πανιωνίου

Ήρθαμε στην Κρήτη με σκοπό να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε ένα αποτέλεσμα που θα μας έδινε προβάδισμα για τη Νέα Σμύρνη. Αυτήν την στιγμή το προβάδισμα το έχει ο ΟΦΗ και εμείς καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε σε ένα δύσκολο σκορ. Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να πάρει την πρόκριση. Είναι άσχημο όταν δέχεσαι γκολ μέσα σε 5 λεπτά. Για το πέναλτι δεν έχω άποψη αλλά έχω άποψη για την φάση του Κούρτη που ήρθε από τα Χανιά και βγήκε οφσάιντ. Δεν θα βάλω την κούραση ως δικαιολογία γιατί είμαστε επαγγελματίες. Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο.

Ένα παιχνίδι κυπέλλου είναι διαφορετικό από αυτό του πρωταθλήματος. Το ρόστερ μας αποδυναμώνεται και δεν μπορούμε να ενισχυθούμε. Σήμερα σε ένα σημείο του αγώνα που είδα ότι μπορούμε να κερδίσουμε κάτι, αλλάξαμε τον σχηματισμό μας και για αυτό ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος από τον Πανιώνιο αλλά μιλάμε για ένα ρόστερ που αποτελείται από νέα παιδιά, που είναι αμιγώς ελληνικό και συνεχίζουμε την πολύ δύσκολη προσπάθεια.