Με 12 παίκτες η Δόξα κόντρα στον Διαγόρα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με 12 ποδοσφαιριστές ταξίδεψε η Δόξα Δράμας για την Αθήνα προκειμένου να συμμετάσχει στα πλέι – οφ ενώ την τελευταία στιγμή έγινε επαγγελματίας ο Ρ. Τσιμπλίδης. Υπό την απειλή της εξοντωτικής τιμωρίας του υποβιβασμού οι Σάμιος, Γρηγορίου, Πουρπουτίδης, Κασδοβασίλης και Νικητίδης έτρεξαν για να μαζέψουν όσους περισσότερους παίκτες ώστε η Δόξα να έχει μία αξιοπρεπή ομάδα να αγωνιστεί σήμερα στις 20.30 (Conn-x) με αντίπαλο τον Διαγόρα στο γήπεδο της Φυλής. Μέσα σε λίγες ώρες κατάφεραν να μαζέψουν δώδεκα ποδοσφαιριστές τους οποίους ανακοίνωσε στο επίσημο σάιτ και είναι οι εξής: Τοπαλίδης, Σουλογάνης, Ν. Τσιμπλίδης, Γελαδάρης, Καρακώστας, Βέρτζος, Ρούτσης, Σιάκκας, Ρ. Τσιμπλίδης, Κουμπρόγλου, Τρελλόπουλος και Πακάλτσης.

Το ραντεβού των παικτών ήταν σήμερα στις 5.30 το πρωί στο γήπεδο της ομάδας και από κει οδικώς θα μεταβούν στην Καβάλα για να πάρουν την πρώτη πτήση για την Αθήνα και να αποσυρθούν στο ξενοδοχείο για να ξεκουραστούν. Εκεί θα τους περιμένει ο Γρηγορίου με τους συνεργάτες του για να κάνουν μία κουβέντα και να συζητήσουν τα περί του αγώνα εφόσον γίνουν αυτά.

Κατασκοπεία και όλα αυτά δεν υπάρχουν με τους παίκτες να παίζουν με προσοχή για να μην χτυπήσουν έχοντας πάθος, δύναμη και μυαλό με στόχο να κερδίσουν το πρώτο παιχνίδι. Μέχρι χθες το βράδυ δεν είχε δώσει σημεία ζωής ο Κάπελ, ενώ ο Ντε Φαρία δεν προλαβαίνει το παιχνίδι με το Διαγόρα.Διαιτητής του αγώνα είναι ο Λαμπρόπουλος (Ηλείας), βοηθοί οι Τουμπακάρης (Αθηνών), Μπάλτας (Αχαϊας), 4ος Ευαγγέλου (Αθηνών) και παρατηρητής Σπυρόπουλος (Φθιώτιδας).

πηγή: dramagoal