Παπαδόπουλος: «Ο ΟΦΗ δεν είναι η ομάδα του πρώτου γύρου»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο προπονητής του Άρη μιλώντας στη NOVA έπλεξε το εγκώμιο του ΟΦΗ και στάθηκε στην έλλειψη άγχους που έχουν οι ποδοσφαιριστές του Σα Πίντο.

Αναλυτικά όσα είπε για το ματς με τον ΟΦΗ

«Ο ΟΦΗ είναι μία ομάδα που έχει ενισχυθεί πάρα πολύ τον Ιανουάριο, δεν είναι η ομάδα του πρώτου γύρου. Αν και πιστεύω ότι και στον α’ γύρο είχε καλή ομάδα. Βλέπουμε ότι είναι πολύ ψηλά στη βαθμολογία, έχει καλούς παίκτες, δεν έχει άγχος, που είναι το κυριότερο, γιατί όταν δεν έχεις άγχος, παίζεις καλύτερο ποδόσφαιρο.

Άρα πρέπει να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας για να τους κερδίσουμε. Επειδή μείναμε στη Κρήτη, μίλησα στα παιδιά, μετά το ματς με τον Πλατανιά, τους είπα ότι πρέπει να ξαναβρούμε τη δύναμη, να ξαναδουλέψουμε, παρά τα όσα συμβαίνουν.

Ας μη κρυβόμαστε, είναι δύσκολο να μπεις σε αγωνιστικούς ρυθμούς, όταν γίνονται αυτά τα πράγματα στην ομάδα. Εγώ, βέβαια, δεν θέλω να ανακατεύομαι σ’ αυτά τα πράγματα. Πρέπει να μένω αμέτοχος, αλλά δεν σας κρύβω ότι και στο δικό μου το μυαλό μπαίνουν αυτά, όπως και στου ποδοσφαιριστή ο οποίος θέλει να κάνει μια ενέργεια και να το σκέφτεται. Προσπαθούμε με τα παιδιά να τα βγάλουμε όλα αυτά απ’ το μυαλό μας, να μείνουμε συγκεντρωμένοι, με καθαρό μυαλό και να τα καταφέρουμε»