Παπαδόπουλος: «Δεν είχαμε καθαρές φάσεις»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Απογοητευμένος από την έκβαση του αγώνα με τον ΟΦΗ εμφανίστηκε ο Σούλης Παπαδόπουλος, ο οποίος παραδέχτηκε πως τα πράγματα γίνονται όλο και πιο δύσκολα για τον Άρη.

«Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε. Δεν θα ψάξουμε δικαιολογίες. Προσπάθησαν πολύ τα παιδιά, είχαν πάθος και θέληση, δεν είχαμε όμως καθαρές φάσεις με εξαίρεση του Κουσίδη στο πρώτο ημίχρονο. Σίγουρα μας έλειπαν κάποια παιδιά αλλά δεν είναι δικαιολογία. Καταλαβαίνω τον κόσμο που φωνάζει αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο», είπε αρχικά ο τεχνικός του Άρη.

Στη συνέχεια εξήγησε γιατί στα πιο κρίσιμα εντός έδρας παιχνίδια τους, οι «κίτρινοι» είναι ανύπαρκτοι επιθετικά: «Είναι και οι αντίπαλοι που παίζουν, είναι και άλλα πράγματα που δεν μπορώ να τα πω, γιατί θα φανεί ότι ρίχνω αλλού ευθύνες. Υπεύθυνος είναι πάντα ο προπονητής και έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Όταν είσαι στη θέση που είμαστε εμείς πρέπει να μπαίνεις και να τους πνίγεις τους αντιπάλους. Εμείς δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό απ’ ό,τι φαίνεται».

Για το αν υπάρχουν ελπίδες: «Μαθηματικά υπάρχουν ελπίδες αλλά αν δεν κερδίζουμε. Κάθε φορά αυτά λέμε. Είναι και κάποια άλλα προβλήματα που έχουμε. Μην το ρίχνουμε όμως στο άγχος».

Για το αν έχουν επηρεάσει οι διοικητικές εξελίξεις, ο Σούλης Παπαδόπουλος απάντησε: «Εγώ δεν μπορώ να αναφερθώ στα διοικητικά. Κοιτάω τα αγωνιστικά και προσπαθώ να μην τα έχουν στο μυαλό τους οι παίκτες. Αν ψάχνουμε εκεί δικαιολογία ας μην παίζαμε. Προσπαθούν τα παιδιά. Τα δίνουν όλα αλλά στο ποδόσφαιρο δεν φτάνει μόνο η δύναμη και το πάθος».

Τέλος, σχολίασε: «Πάντα όταν δεν κερδίζω είμαι απογοητευμένος. Προσπαθώ να δώσω κουράγιο σε όλους στα αποδυτήρια. Καταλαβαίνω ότι τα πράγματα γίνονται όλο και πιο δύσκολα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, τη μία θα είσαι ψηλά, την άλλη θα είσαι χαμηλά».