Η αποστολή του Απόλλωνα για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μία μόλις διαφορά έχει η 18άδα του Απόλλωνα για το σαββατιάτικο (15/3) ματς στο «Γεντί Κουλέ» κόντρα στον ΟΦΗ σε  σχέση με την αναμέτρηση της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στον Πλατανιά. Και αυτή είναι η παρουσία του Φρανκ Γκουέλα στη θέση του τιμωρημένου (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες) Πέτρου Κανακούδη.

Αυτό προκύπτει, σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr, με βάση την εσωτερική ανακοίνωση από πλευράς Λόρι Σάντσες των παικτών που θα ταξιδέψουν στην Κρήτη…

Ως εκ τούτου, την αποστολή του Απόλλωνα αποτελούν οι: Τζόρβας, Πετρόπουλος, Γκόμεζ, Λουσέρο, Χατζηζήσης, Παπαζαχαρίας, Αργυρόπουλος, Παντελιάδης, Μίνγκας, Δεληζήσης, Φαρινόλα, Σόντερμπεργκ, Ντάλμπεργκ, Κόρμπος, Τσιλιγκίρης, Τσοκάνης, Αμπρόουζ και Γκουέλα.

Στην αντιπέρα όχθη, για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα υπάρχει αποκλεισμός του Μπάρκογλου, ενώ στην Αθήνα θα μείνουν και οι μόνιμοι της εξέδρας Σόουζα, Έγκον, Κουκ, όπως και οι τιμωρημένοι από την ομάδα μετά το μεταξύ τους πειθαρχικό παράπτωμα Αλβάρεζ – Γουμάγιας, αλλά και ο ανέτοιμος από τον τραυματισμό και την επέμβαση στο ζυγωματικό Διαμάντης.

Από εκεί και πέρα, στην προπόνηση της Πέμπτης στις εγκαταστάσεις της Παιανίας συμμετείχαν τόσο ο Κουκ (γύρισε από την άδεια) όσο και οι φαντάροι Δεληζήσης, Τσιλιγκίρης (εξασφάλισαν εκ νέου άδειες από τις μονάδες τους).

πηγή: a-sports.gr