Eπιστροφές και απουσίες για τον Αναστασίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δίχως… λεπτό για ξεκούραση, ο Παναθηναϊκός αφήνει πίσω του την ήττα στην Ξάνθη (και τα παράπονά του), στρέφοντας την προσοχή του στο «ματς της χρονιάς» με τον ΟΦΗ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Ό,τι έγινε, έγινε στην Ξάνθη. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να μείνει ούτε στην ήττα στα Πηγάδια, ούτε στα –δικαιολογημένα- παράπονα που έχει απ’ τη διαιτησία του Σπάθα. Άλλωστε μπροστά του υπάρχει κάτι… μεγαλύτεροι. Ήτοι, ο ημιτελικός του Κυπέλλου με τον ΟΦΗ, όπου η ομάδα του Αναστασίου καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 του πρώτου αγώνα.

Ήδη η προσοχή (αν δεν ήταν ήδη εκεί) έχει στραφεί στο παιχνίδι της Μεγάλης Τετάρτης. Οι «πράσινοι» πήγαν κατευθείαν απ’ το αεροδρόμιο στο Κορωπί ούτως ώστε να προπονηθούν και να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους. Όσοι αγωνίστηκαν χθες έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν υπολογίζει ξανά τους Μαρινάκη, Μπαϊράμι και Ντίνα, καθώς και οι τρεις προπονούνται ατομικά και δεν είναι σε θέση να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Στα θετικά είναι πως επιστρέφουν στην αποστολή οι Ζέκα, Μπεργκ και Σίλντενφελντ που εξέτισαν τις ποινές τους και είναι… κομπλέ. Υπενθυμίζεται πως ο Κουτρουμπής δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής μετά την κόκκινη που αντίκρισε απ’ τον Σπάθα (ακόμα ένας λόγος της πράσινης διαμαρτυρίας).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook